null Beeld

Carice praat met schoonvader over vrouwenzaken

VrouwOnline.nl

Carice van Houten zat vanavond bij niemand minder dan haar schoonvader aan tafel. Ze was te gast bij De Wereld Draait Door, en ja, ze doet ’t natuurlijk met zijn zoon, Kees van Nieuwkerk.

Carice van Houten zat vanavond bij niemand minder dan haar schoonvader aan tafel. Ze was te gast bij Matthijs van Nieuwkerk tijdens De Wereld Draait Door, en ja, ze doet ’t natuurlijk met zijn zoon, Kees. Ze praatte met haar schoonvader over gyneacoloogbezoekjes, erotische dromen en het kerstdiner.

Carice was openhartig bij De Wereld Draait Door. Ze promootte haar boek Antiglamour dat ze samen met Halina Reijn schreef, maar tussen de regeltjes door werd er ook gesproken over haar relatie met Mathijs’ zoon.

Erotisch

Het gaat over de ideale man, en Mathijs zegt: “Ik was benieuwd naar jouw ideale man, Carice.” Er wordt gelachen. Ze vertelt over een van de eerste mannen op wie ze verliefd werd. "Ik had erotische dromen over hem." Haar schoonvader grinnikt en knikt.

Kerstdiner

En dan komt er een foto in beeld van Carice, die bij de gyneacoloog zit. "Waarom deze foto?", wil Matthijs weten. Carice geeft een serieus antwoord: "Alle vrouwen moeten dit doorstaan, eens in de zoveel tijd. We willen het taboe doorbreken. Zie er de humor van in!"

"Jullie zijn nu bijna 38", zegt Matthijs. Hij richt zich tot Carice. "Jij wilt je eitjes invriezen? Hier ben ik wel erg nieuwsgierig naar!" Er klinkt een lach. "Hé", zegt Carice. "Zullen we dat even tijdens het kerstdiner bespreken?" Touché, Carice. Touché.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden