Libelle samen met Albert Heijn. Beeld
Libelle samen met Albert Heijn.

Challenge jezelf en maak een gezonde start in het nieuwe jaar

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens, en daar kan gezonder leven natuurlijk niet in ontbreken. Wil jij graag fitter worden en meer groenten eten? Dan is deze app vol challenges dé manier om te ontdekken hoe leuk gezonder leven kan zijn.

Onze commerciële redactie

Libelle samen met Albert Heijn

Na een drukke periode vol etentjes en borrels willen we graag met een gezonde start aan het nieuwe jaar beginnen. Aan motivatie ontbreekt het meestal niet, maar na het starten ook nog eens volhouden, dát is toch best pittig. Gelukkig kunnen wij je daar bij helpen.

Lekker in je vel

Meer bewegen, vaker groenten eten, misschien ook mediteren... noem het maar op, je kunt van alles doen om beter in je vel te zitten. En dit hoef je gelukkig niet op eigen houtje te doen: de gratis FoodFirst Leefstijlcoach app van Albert Heijn kan je hier perfect bij begeleiden.

Met de FoodFirst Leefstijlcoach app werk je op een leuke en makkelijke manier aan een gezondere leefstijl. In de app vind je tientallen verschillende challenges, verdeeld over drie categorieën: eten & drinken, sporten & bewegen, slapen & ontspannen. Professionele coaches staan je dagelijks bij met video’s, oefeningen en tips. Zo wordt gezonder leven leuker, lekkerder én makkelijker!

Leuke extra's in de app:

Download de FoodFirst Leefstijlcoach app gemakkelijk op je telefoon. Beeld
Download de FoodFirst Leefstijlcoach app gemakkelijk op je telefoon.

Download de app

De FoodFirst Leefstijlcoach app is een initiatief van Albert Heijn, om gezonder leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie, of download hier de app.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden