null Beeld

Chantal uit ‘MAFS’ deelt in openhartig bericht haar kant van het verhaal

Chantal was dit jaar de meest spraakmakende deelnemer uit Married at first sight. Ze kreeg het flink te verduren op social media en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Online redactie Libelle

In een openhartige post op Facebook deelt Chantal haar kant van het verhaal. “Ik heb echt genoten van de periode naar de bruiloft toe”, begint ze over haar deelname aan Married at first sight. “Ook al hebben heel veel mensen een mening, wij hebben het toch maar even gedaan. Niemand was erbij, dus niemand kan en mag dus zo oordelen als hoe ze dat de afgelopen weken hebben gedaan.”

Realiteit

Het was niet alleen maar ellende volgens Chantal. “We hebben het ook echt wel leuk gehad. Het is zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden los van het hele verhaal. Daardoor is veel uit z’n verband getrokken en de realiteit ver te zoeken. Maar hee, dat is televisie.”

Droom

Ze schrijft verder dat mensen haar en haar humor, toon en houding niet kennen en dat ze daardoor te snel oordelen op social media. “Dat heeft vaak pijn gedaan. Je weet van tevoren niet wat je te wachten staat. We wilden allebei liefde, trouwen, die arm om je heen. Het programma heeft dromen laten uitkomen, maar soms blijft een droom een droom.”

Steun en kritiek

Ze wil dan ook iedereen bedanken die haar wel een lief bericht, bloemen of een kaart heeft gestuurd. “Wat waren jullie een steun voor mij, ook al zijn jullie vreemden.” Ze wil tegen de mensen die kritiek gaven nog even zeggen: “Hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou gepraat zou worden? Breng jullie kinderen maar goed bij dat pesten niet mag en jullie het beste voorbeeld mogen zijn. Het siert jullie. En alle eer naar de bedenker van Henkie en Wenkie: hilarisch!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden