null Beeld

Charly Luske over onzekerheid, groupies en Tanja

Zanger Charly Luske (36) staat volgende week maar liefst 6 keer op de Libelle Zomerweek. Wie is toch die man die met één blik alle vrouwen in katzwijm krijgt? "Ik ben zeker geen womanizer."

online redactie Libelle Daily

"Op de middelbare school was ik wel erg met meisjes bezig, maar ik was niet per se populair," vertelt Charly in een interview met Libelle. "Op mijn 17e kwam ik in de boyband Velvet terecht en vonden ze me vooral leuk omdat ik in die band zat. Dan zag ik een leuk meisje en dacht ik: ja doei, jij zou hier voor iedereen staan te gillen. Daar kon ik niets mee. Ik kan ook serieus beweren dat ik nog nooit iets met een fan heb gedaan."

"Tanja en ik houden elkaar scherp. Er is een rauw randje in onze relatie"

Mediator

De zanger en musicalster is al 13 jaar samen met actrice Tanja Jess. "We houden elkaar scherp. Er is een rauw randje in onze relatie. Ik ben veel strenger dan Tanja omdat zij een heel andere opvoeding heeft gehad dan ik. Haar ouders zijn heel anti-autoritair. Door onze verschillende achtergronden kunnen we aardig botsen. Af en toe, als we vastlopen, gaan we ook wel met een soort mediator praten. Je wilt toch allebei je gelijk halen. Al probeer ik daar wel op te letten."

Het hele interview met Charly Luske lees je in Libelle 21, die vanaf 15 mei in de winkels ligt.

Backstage

Volgende week treedt Charly maar liefst 6 keer op op de Libelle Zomerweek! Het thema van deze week is Spanje: Fiesta del Sol. Welke band heeft Charly met het Zuid-Europese land? Bekijk het backstage filmpje:

https://youtu.be/x1_AuTVLxs4

Interview: Marije Veerman. Bewerking: Helene van Santen. Video en Beeld: Wieteke Nijkamp

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden