null Beeld

‘Chateau Meiland’ wordt binnenkort vervangen door déze realityshow

Voor trouwe kijkers van Chateau Meiland zal het de komende tijd even wennen zijn. Stond de maandagavond op SBS standaard in het teken van ‘Wijnen, wijnen wijnen!’ is dat nu niet meer het geval. SBS heeft er namelijk voor gekozen om een andere realityshow op het oude tijdstip van Chateau Meiland te gaan uitzenden.

Vanaf 4 januari zal het tweede seizoen van de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa worden uitgezonden.

Kerstspecial Chateau Meiland

Afgelopen week was de (voorlopig) laatste aflevering van Chateau Meiland te zien, maar gelukkig hoeven fans niet lang te treuren met de kerst kunnen we namelijk weer genieten van de Meilandjes met een zogeheten ‘kerstspecial’ die uit vier afleveringen bestaat. Wat de Meilandjes in het nieuwe jaar gaan doen, is echter nog niet duidelijk. Er is namelijk geen nieuw seizoen aangekondigd. SBS vult het gat op maandagavond momenteel met 100 jaar jong en Alle hens aan dek, maar deze programma’s halen bij lange na niet de kijkcijfers van Chateau Meiland.

2,5 miljoen euro voor biografie

Toch hoeven we geen medelijden te hebben met de Meilandjes. Onlangs werd namelijk bekend gemaakt dat de biografie van Martien momenteel het best verkochte boek is van Nederland. Biograaf Jan Dijkgraaf is zo slim geweest om samen met Erica Meiland het boek in eigen beheer uit te geven. De twee hebben begin augustus de uitgeverij ‘Osjato’ opgericht waaronder dus de biografie van Martien is uitgegeven. Ze hebben 140.000 exemplaren van het boek laten drukken en als deze allemaal worden verkocht levert dit Martien een slordige 2,5 miljoen euro op.

Martien Meiland gooit Chateau Hengelo voorgoed op slot voor Caroline:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard, Bekende Buren. Beeld: Brunopress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden