null Beeld

Daarom vinden ‘MAFS’-kijkers dit getrouwde stel een mismatch

Dinsdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Married at first sight. Het pasgehuwde stel Mick en Daisy ging op huwelijksreis, maar de romantiek was ver te zoeken. 

Demi Schoenmakers

Sommige kijkers spreken zelfs van 'de grootste mismatch'.

Black-out

Na elkaar het ja-woord te hebben gegeven, stappen Mick en Daisy in het vliegtuig voor hun huwelijksreis naar Albufeira. In de aflevering van dinsdagavond slentert het pasgetrouwde stel door de smalle straatjes van de Portugese stad. Het is de perfecte setting voor een romantische wandeling, maar dat geldt niet voor Mick en Daisy. Al op de eerste dag van de huwelijksreis, lijkt Mick een 'black-out' te hebben.

Besluiteloosheid

Daisy geeft aan dat ze vindt dat Mick maar weinig interesse toont. Zij stelt hem om de haverklap vragen, maar hij vraagt niks terug. Bovendien vindt hij alles maar prima, terwijl Daisy juist een man nodig heeft die het initiatief neemt. De besluiteloosheid van Mick werkt op haar zenuwen. Nadat ze een restaurantje verlaten en verder het oude stadje in willen trekken, barst er dan ook een kleine bom bij Daisy.

Ruzie

De twee hebben geen duidelijk plan. Daisy vraagt aan Mick welke kant ze op moeten, maar die weet het ook allemaal niet meer. "Zeg gewoon als ik je wat vraag... geef gewoon effe één antwoord", zucht Daisy. "Wat boeit het als we links of rechts lopen, áls we maar lopen." Mick krijgt het benauwd en antwoordt alleen maar met: "Ik weet het ook niet!"

Drama

Het loopt uit op een regelrecht drama en het stel is al snel uitgesproken. Mick voelt zich geïntimideerd door Daisy, waardoor hij maar geen indruk op haar kan maken. Hij raakt steeds in paniek en blokkeert. Tot ongenoegen van Daisy. "Ik denk dat als ik nu aan hem vraag: wil je een waterijsje of softijsje dat ik een heel verhaal krijg, maar over anderhalf minuut nog niet weet of hij überhaupt ijs wil", zegt ze later tegen de productie.

Eerste scheurtjes

De eerste scheurtjes in het verse huwelijk worden al snel zichtbaar. Enerzijds smullen de kijkers van alle drama, anderzijds vinden ze het erg sneu voor Mick. Ze hopen dat het koppel het oplost en dat het uiteindelijk alsnog goed komt. "Mick was heel zelfverzekerd maar daar is niets meer van over sinds het huwelijk", klinkt het op Twitter. Wel zetten de kijkers vraagtekens bij de relatiewetenschappers die deze twee mensen aan elkaar hebben gematcht. "Maar even serieus. Hoe is dit een match? Dan is er toch gewoon bewust gematcht voor drama?", reageert een kijker.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: MAFS, Twitter. Beeld: RTL.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden