null Beeld

PREMIUM

Dagboek van Koen 15: “Terwijl ik uit bed stap is mijn opwinding alweer zichtbaar”

Koen heeft nu toch afgesproken met Loretta, de verzorgster van Babs.

Ik kan met zekerheid zeggen dat in in al die jaren dat ik seksueel actief ben – en dat zijn er heel wat – nog nooit zulke intense seks heb gehad. Loretta is overdag bejaardenverzorgster, maar ’s nachts een seksgodin. Ik lig nagenietend in haar slaapkamer die ze in donkere tinten heeft geschilderd en waar zacht kaarslicht de zinnelijke afbeelding aan de muur naast haar bed verlicht. De levensgrote foto is vanonder genomen en laat een naakte Loretta zien, op haar rug, die over haar schouder omkijkt. Vooral haar stevige ronde billen komen er prachtig op uit.

Aanval

Natuurlijk had ik gehoopt dat deze afspraak zou eindigen in een vrijpartij – ik was er al dagen over aan het fantaseren – maar toch had ik niet verwacht dat het al meteen zou gebeuren. Ze had voor me gekookt, pasta vongole, met een frisse salade. Ik maakte de opmerking dat ik roti of kouseband had verwacht, waarop haar gezichtsuitdrukking op slag veranderde: of ik echt zo’n type was dat donkere vrouwen alleen maar associeerde met clichés. Verrast door haar aanval had ik gestameld dat het niet mijn bedoeling was geweest om haar te beledigen. Daarop begon ze keihard te lachen. “Ik heb je tuk!” zei ze nahikkend.

Mond vol tanden

Ik zat er met mijn mond vol tanden bij. Niet wetende of ik mee moest lachen, of dat me dat opnieuw op een uitbrander zou komen staan. Vervolgens liep ze naar me toe en kroop bij me op schoot. “Zullen we eens onderzoeken of al die andere cliché’s waar zijn?” Vroeg ze, waarna ze met haar tong mijn oor likte… De rest is geschiedenis.

Ze komt uit de badkamer gelopen met slechts een handdoekje om haar middel, waardoor haar grote ontblote borsten me recht aankijken. “Badkamer is vrij… of ben ik niet in beeld?”

“Ja sorry. Ik ben al onderweg.”

Terwijl ik uit bed stap is mijn opwinding alweer zichtbaar.

“Dat ziet er goed uit,” zegt ze smalend. “Ik moet je alleen teleurstellen, morgen vroege dienst dus ik schop je er echt uit.”

Tien minuten later sta ik buiten. Nog altijd met de opwinding tussen mijn lendenen. Hoewel ik me nog zo heb voorgenomen om me niet meer in een nieuwe relatie te storten, weet ik nu al dat ik haar terug wil zien. Zo snel mogelijk.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden