null Beeld

De 3JS hebben belangrijk nieuws te melden waardoor er véél verandert

Een grote verandering gaat plaatsvinden binnen de 3JS. Dat kondigen ze aan in een bericht. Goed nieuws en slecht nieuws volgens henzelf.

Daphne Dorgelo

In een video die ze hebben opgenomen, beginnen ze met het slechte nieuws. Jan Dulles kondigt namelijk aan dat zijn medezanger, Jan de Witte, de 3JS gaat verlaten.

Droom

"Het is geen gemakkelijke beslissing geweest en het heeft me de nodige nachten wakker gehouden, maar ik stap uit de 3JS", zegt Jan de Witte. "Ik ben enorm gegroeid de afgelopen jaren als muzikant. Mede door Jan en Jaap. Ik heb ook een hoop geleerd over mezelf. En ik ben erachter gekomen dat de droom die ik eigenlijk al mijn hele leven lang heb, waarin ik gitarist en zanger van mijn eigen band ben, mij blijft achtervolgen."

Nieuwe uitdaging

Hij vertelt dat hij de afgelopen 2 jaar in zijn vrije tijd bezig is geweest met zijn eigen soloproject. Hij gelooft in het project en wil het een eerlijke kans geven. En dat kan volgens de zanger alleen als hij er 100 procent voor gaat. "En dat matcht helaas niet met de drukke agenda van de 3JS." Hij gaat verder onder de naam Blanko.

3RS?

"Maar er is ook goed nieuws" zegt Jan de Witte. "Want we hebben een hele goede vervanger gevonden voor mij." Ze sommen een hele waslijst aan goede eigenschappen op van de net afgestudeerde fysiotherapeut. Dat hij zelf bier kan brouwen vinden ze stiekem ook wel heel leuk. "En hij heet J... Robin." Maar gelukkig heeft Robin een tweede naam die wel met een J begint, namelijk Johannes.

22 juni is het laatste optreden van Jan, Jan en Jaap. Ondertussen heeft de nieuwe bandlid Robin heel veel zin in de komende tijd en gaat hij hard zijn best te doen om Jan de Witte te vervangen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden