null Beeld

De dag nadat – ik auditie deed voor ‘The Voice’

Hier kun je lezen hoe het verder ging nadat Marlies (35) auditie deed voor de talentenjacht The Voice of Holland. "Voor nu is het goed zo." 

Elselien van Dieren

“Ik was al snel blij dat ik niet was doorgegaan, en dat ben ik nog steeds. Dus ik bracht dat jaar eindelijk de cd uit van mijn band Aniday, en regelde wat optredens. In datzelfde jaar bleek ik het Syndroom van Ehlers Danlos [een erfelijke aandoening van het bindweefsel, red.] te hebben, wat veel van mijn klachten sinds de zwangerschap verklaarde. Het zorgde er ook voor dat ik de optredens zoals ik ze voor die tijd altijd deed beter niet kon doen of moest leren hoe dat anders moest in de toekomst."

Zoeken naar balans

"Ik heb vorig jaar een half jaar gerevalideerd en zoek nog steeds naar balans in gezondheid, gezin en de wens om te doen wat ik het liefste doe: zingen. Gelukkig kan ik gastoptredens doen bij de band van mijn man (Robby Valentine) om af en toe 'thuis' te komen. Hij heeft net weer een platencontract met een Japans label en een deal in Engeland gescoord. Hij treedt regelmatig op, dus de focus bij ons thuis ligt nu vooral op zijn carrière. Wie weet ga ik in de toekomst zelf weer wat doen. Maar voor nu is het goed zo en willen we kijken wat er voor hem nog in zit.”

Lees ook hoe het verder ging nadat Wera haar hond liet inslapen of één van de andere verhalen.

Interview: Caroline Griep. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden