null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

De dag nadat – ik zwanger bleek van mijn date

Hier kun je lezen hoe het verder ging met Sarah (32) die er na haar werkvakantie op Corsica achter kwam dat ze zwanger was van haar date Anand. Maar wilde ze de rest van haar leven wel bij hem blijven. Wilde ze überhaupt een kind?

Online redactie LibelleGetty Images/iStockphoto

Sarah (37): “De baby is er gekomen, een jongen. Hij is nu bijna vijf. Daarna hebben Anand en ik nóg een zoon gekregen. We zijn nu echt een gezin, iets wat ik me toen moeilijk kon voorstellen. Ik kende Anand nog helemaal niet goed toen ik zwanger werd, maar al snel wist ik dat ik erg met hem heb geboft. Hij is een supergoede vader en partner. Ons tweede kind is een bevestiging van onze relatie, voor onszelf en voor onze omgeving: we hebben echt voor elkaar gekozen.

Totaal ander leven

Toen ik na die werkvakantie op Corsica terugkwam in Nederland, heb ik veel gepraat met Anand. Al heel snel zei hij: ‘Ik laat mijn kind niet in de steek.’ We besloten ervoor te gaan en binnen een maand woonden we samen. Vlak voor de bevalling zijn we ook nog eens naar België verhuisd, omdat Anand daar werk vond. Binnen één jaar leidde ik een totaal ander leven. Pas toen ik een maand of acht zwanger was, vertelde Anand zijn ouders dat ze opa en oma zouden worden. Hij was bang dat hij door zijn familie zou worden verstoten; zomaar een meisje zwanger maken zonder te zijn getrouwd is een schande in de Indiase cultuur. Zijn angst was ongegrond. Zijn ouders moesten even wennen aan het idee, maar inmiddels zijn ze stapelgek op hun kleinkinderen. En gelukkig ook op mij.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Caroline Griep. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden