null Beeld

PREMIUM

De Dag Nadat Vervolg 10 – Mijn zoon uit het raam viel

Toen Karins zoon uit het raam viel op de dag dat zijn zus zou trouwen, stortte de wereld in voor Karin. Hij had meerdere botbreuken en moest een zware operatie ondergaan.

Karin (56): “Op vrijdag 2 oktober 2020 trouwde mijn dochter en viel mijn zoon uit het raam. Een van de meest bizarre dagen uit mijn leven, waarop vreugde, verdriet en angst doorlopend met elkaar om voorrang streden. Hoewel de situatie zorgelijk was, ben ik blij dat mijn dochter ondanks alles een mooie dag heeft gehad. Nog elke dag ben ik dankbaar dat Patrick het heeft overleefd. Ongelooflijk zelfs, hoe snel alles is genezen. Zijn gezicht, dat helemaal open lag en onder de korsten zat, is nu weer bijna gaaf.

Dankbaar

Patrick heeft een week in het ziekenhuis gelegen. Omdat hij vrijgezel is en thuis wel hulp nodig had, vooral met die twee gebroken polsen, is hij na zijn ontslag eerst een paar weken bij ons geweest. Hij is genezen verklaard en alles komt goed. Hij hoeft komend jaar niet meer naar Utrecht in elk geval. Zijn tanden zijn weer aangezet. Alleen zijn lip is nog gevoelig. Er zitten pinnen in zijn rugwervels en zijn polsen. Inmiddels werkt hij zelfs weer, al zijn het halve dagen.

Door dik en dun

Nog regelmatig denk ik terug aan die dag. Aan de schrik en het verdriet. We hebben alles aan het eind van het jaar nog eens helemaal overdacht en doorgenomen. Dat ik heb gemerkt dat we er door dik en dun voor elkaar zijn, stemt me nog steeds dankbaar. En 2020 had ook nog een mooie verrassing in petto: we hebben gehoord dat we weer grootouders worden.”

Interview: Christien Jansen. Beeld: GettyImages.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden