null Beeld

De echte reden waarom MAFS-koppel Thierry en Sanne ging scheiden

Toen de camera's verdwenen, verdween ook de liefde tussen Married at first sight-koppel Thierry en Sanne. Thierry vertelde eerder dat het huwelijk gestrand was vanwege de afstand en verschillende karaktereigenschappen. Nu geeft hij daar meer duidelijkheid over.

Daphne Dorgelo

"Toen we elkaar zagen zonder camera’s, werd Sanne een ander persoon", vertel Thierry in een interview aan AD. "Ze zocht best veel bevestiging en liet het het initiatief vaak bij mij liggen. Terwijl ik het fijn vind dat iemand stevig in haar schoenen staat en ook zelf eens het initiatief neemt."

Kinderwens

"Ook had ze een andere kijk op de snelheid van onze relatie. Ze wilde sneller dan ik. Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen." De reden dat de 2 voor de camera zo gelukkig leken, komt volgens Thierry omdat dit beelden zijn van vlak na het ja-woord. Pas toen de camera's uit waren realiseerde Thierry zich dat de liefde niet was wat hij dacht en wilde hij scheiden. "De kijker ziet een happy ending, maar in werkelijkheid is het anders", vertelt Thierry.

Tekst gaat verder onder de foto.

Niet onnodig ingewikkeld

De 2 hebben geen contact meer met elkaar. "Ik ben in december naar haar toe gereden om te zeggen dat ik niet meer het juiste gevoel had en wilde scheiden. We hebben een goed gesprek gehad en spraken af om nog een keer uiteten te gaan als vrienden. Toen ik merkte dat een vriendschappelijk etentje er niet in zat en zij er ander ideeën bij had, heb ik besloten om geen contact meer te hebben om het niet onnodig ingewikkeld te maken. "

Het huwelijk in Married at first sight is natuurlijk een experiment, maar scheidingen uiteindelijk scheiden toch 1 op de 3 koppels. De jeugd kijkt er tegenwoordig niet meer van op:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden