null Beeld

De hele nacht in elkaars armen slapen? Zó doe je dat!

De hele nacht in elkaars armen liggen én nog kunnen slapen ook. Hoe doen die koppels dat? De illustrator van Swimmingly vroeg zich hetzelfde af en kwam tot een paar hele geslaagde - en minder geslaagde slaapposities. Herkenbaar, handig en heel erg grappig!

MH

Niets is zo lekker als in de armen van je geliefde kruipen en in slaap vallen. Maar of iemand er ooit in is geslaagd om de hele nacht zo te blijven liggen en dan de volgende ochtend uitgerust wakker te worden? Het is óf te warm, óf te koud, óf te verstikkend, óf te overweldigend, óf je arm begint te prikkelen, óf je been verliest alle gevoel en je krijgt geen adem meer.

LEES OOK: VAN NAAKT SLAPEN VAL JE AF

Er zit niets anders op dan je subtiel los te maken en stiekem opzij te schuiven. Opgelucht begraaf je je hoofd in je kussen en slaag je er nog net in om "slaap lekker" te mompelen. Hoe doen al die andere koppels dat toch? Deze handleiding vertelt je wat jij (of je man) al die jaren fout deed!

null Beeld

Kamertemperatuur versus De Wurgslang

Bij de Cold Fusion slagen jullie erin tegen elkaar aan te slapen maar toch op kamertemperatuur te blijven. Dit in tegenstelling tot de Boa Constrictor die een meer verstikkende werking heeft. Dat komt vooral door de hand op het gezicht van de vrouw en de andere op haar borst waardoor ze geen kant op kan.

null Beeld

De Relatiedriehoek versus De Harige Pok

Iedereen die thuis een kat heeft zal zich in deze situatie herkennen. Jullie liggen heerlijk te slapen - los van elkaar, dat wel - maar tussen jullie in ligt een zacht beestje prinsheerlijk te snorren. Dit is de ideale relatiedriehoek. De Furry Barnacle (letterlijk: harige zeepok) is minder comfortabel want hierbij heeft de vriendelijke viervoeter het voorzien op je gezicht (of, als je geluk hebt, op dat van je wederhelft).

null Beeld

De Ik-ben-er-ff-niet versus De Vluchteling

In de Barely There geven jullie elkaar zoveel vrijheid dat het net is of je er helemaal niet bent. En voor je nachtrust werkt dat prima. Minder succesvol is The Fugitive (de vluchteling). In deze (misschien toch best veelzeggende) situatie ligt de vrouw op de rand van het bed - ze kan geen centimeter verder of ze valt op de grond. De man vindt het wel relaxed: hij heeft het hele bed voor hem alleen. Niet dat hij daar gebruik van maakt overigens, want hij wil koste wat kost tegen zijn vrouw aanliggen. Dus dat doet hij ook. Opeisen die handel!

null Beeld

Het Hoekje versus De Wurggreep

In de eerste situatie lig je heerlijk op de halfzachte, licht harige borst van je geliefde. Dat is genieten! Maar voor je het weet valt hij in slaap, probeert zich te draaien en houdt hij jou ineens in de wurggreep. Zie nu nog maar in slaap te vallen...

null Beeld

Lepeltje-Lepeltje versus De Kwal

Deze illustratie toont aan dat het ongeluk in een klein hoekje zit. Lig je net heerlijk lepeltjelepeltje te slapen, gaan je haren een eigen leven leiden waardoor ze een verstikkend effect hebben op je man.

Schattig, deze video van deze puppy's die lepeltje-lepeltje liggen!

Bron: Elite Daily. Beeld: Swimmingly

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden