RTL / Nick van Ormondt Beeld RTL / Nick van Ormondt
RTL / Nick van OrmondtBeeld RTL / Nick van Ormondt

De jury zat er he-le-maal naast: dít is de Giraffe in ‘The Masked Singer’

Spanning en sensatie: vanavond staan de laatste vier onthullingen van The Masked Singer op het programma. Eindelijk horen we wie de grote winnaar van de gemaskerde zangshow is. Maar belangrijker is misschien nog wel dat we er éindelijk achter komen wie er achter de pakken van de Giraffe, Haai, Krokodil en Cupido schuilgaan. De Giraffe is in elk geval vast bekend - en de jury had bepaald niet aan zien komen dat déze man onder het kostuum zat.

Kim Van WeeringRTL / Nick van Ormondt

Negen weken geleden begon de afvalrace met vijftien karakters. Intussen hebben elf van hen de show moeten verlaten.

De 11 afvallers

De allereerste was de Zwaan (Anita Witzier), waarna de Viking (Ron Brandsteder), Octopus (Jette van der Meij), Aliën (Luuk Ikink), het Elfje (Isa Hoes) en Lieveheersbeestje (Karin Bloemen) volgden. Net als de Boekenwurm (Daphne Deckers), Vogelverschrikker (Marc-Marie Huijbregts), favoriet de Farao (René van Kooten) en afgelopen week het Biggetje (Nicolette Kluijver) en de Stier (Edwin Evers).

Vanavond zijn er nog vier gemaskerde zangers over: de Krokodil, Giraffe, Cupido en de Haai. Ze trappen de finaleshow met een gezamenlijke act af. En daarna mogen alle kandidaten een solo-optreden weggeven. Dan is het tijd voor de eerste stemronde. Cupido en de Krokodil mogen meteen door en maken zich op voor een volgend nummer. Het is uiteindelijk de Giraffe voor wie het doek valt.

Gissen geblazen

De juryleden? Die hebben werkelijk geen idee wie er achter het kostuum zit. Drie van hen gokken op Ruben van der Meer - en Carlo gaat voor Steven Brunswijk. Maar beide heren zijn het niet. Het is niemand minder dan acteur Tygo Gernandt die al weken als Giraffe door het leven gaat.

Bron: RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden