null Beeld

De leukste én gratis oranje gadgets!

EK gadgets in 2012

De AH heeft al veel leuke acties gehad. Zo hadden we in 2006 de Wuppies, in 2008 de Welpies en in 2010 hielpen de Beesies ons naar de finale! Ook dit jaar hebben veel supermarkten en andere winkels weer veel leuke oranje acties. Hieronder een selectie!

C1000: Geluksvogeltjes

Bij C1000 krijg je bij iedere €15,- aan boodschappen, een gratis Geluksvogeltje. Op zaterdag 2, zaterdag 9 en zaterdag 16 juni krijg je bij een besteding van minimaal €50,- aan boodschappen zelfs een GiGa Geluksvogel. Bij bepaalde producten ontvang je ook speciale spelersvogeltjes!

null Beeld

Coop: Oranje Buddie

Bij Coop krijg je dit jaar bij elke €20,- aan boodschappen een Oranje Buddie. Van elk deelnemend land is een buddie gemaakt!

Etos: Oranje Clips

null Beeld

Kon je twee jaar geleden bij Etos nog sparen voor leuke oranje armbandjes. Dit jaar zijn er Oranje Clips. Er zijn vijf verschillende, scoor ze allemaal!

AH: voetbalplaatjes

Bij Albert Heijn dit jaar geen leuke Wuppies, Beesies of Welpies. De supermarktketen gaat dit jaar voor voetbalplaatjes. Daarnaast wordt er op Facebook een actie georganiseerd waarbij de mannen en vrouwen het tegen elkaar opnemen in het voorspellen van wedstrijden.

null Beeld

Spar: spelersbussen

Bij de Spar kun je sparen voor 16 verschillende Spelersbussen. Bij speciale actieartikelen ontvang je de gratis Spelersbussen. Je kunt de verzameling bussen parkeren rondom het speciale EK-stadion dat je voor €2,49 bij de Spar kunt kopen.

null Beeld

Vomar: Shirtjes en Vaantjes

Bij de Vomar kan tot en met 30 juni gespaard worden voor Shirtjes & Vaantjes van alle deelnemende landen. Bij elke €15,- aan boodschappen ontvang je een zakje met een Shirtje of Vaantje.

null Beeld

Plus: EK Juichbandjes

Bij elke €15,- aan boodschappen krijg je een vrolijk Juichbandje. In totaal zijn er 32 verschillende bandjes: 16 Hollandse en 16 van alle andere EK voetballanden. Bij elkaar vormen de Juichbandjes het woord Holland.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden