null Beeld

De mooiste brief: “Dank voor je onbaatzuchtige liefde en zorg”

Elke week de mooiste brieven, verhalen, tweets en posts in 'In gesprek met Libelle'. Deze week bedankt Toine zijn partner voor haar onbaatzuchtige liefde.

Online redactie Libelle

Gelukkig kwam je in mijn bestaan. Ik had het moeilijk en was mijn leven aan het ruïneren. Doordat jij luisterde naar mijn verhalen en gevoelens, kreeg ik langzaam maar zeker weer rust. Je was er ook voor Vera en Iris, mijn tweeling. Je was erbij toen Vera haar diploma haalde en je hielp Iris met hulp zoeken. Ze zijn trots op hun ‘bonusmoeder’.

Vertrouwen

De afgelopen vijfentwintig jaar was je er voor mij. Als ik het niet meer zag zitten met mijn studie, hielp je mij weer vertrouwen in mijn eigen kunnen te krijgen. Ook bij de zorg voor mijn ouders help je ons. Mijn moeder zei bij haar overlijden dat ze gerust afscheid kon nemen, omdat ze zag dat jij goed voor mij, mijn kinderen en mijn vader zorgde.

Nu, met de pleegkinderen in huis, sta je ook weer voor hen klaar. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waar iedereen graag komt. Ondertussen help je je zoons en je ouders met hun problemen. In de zomer komt je langgekoesterde wens uit: je wordt oma! Ik weet nu al dat je ook voor dit kind er zal zijn. Dank namens ons allen voor je onbaatzuchtige liefde en zorg.

De schrijver krijgt een mooie ketting met een vergulde Libelle-hanger, speciaal ontworpen voor de mooiste brief in Libelle. Ook een brief inzenden en kans maken op een vergulde gouden ketting en een hanger? Mail naar netwerk@libelle.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden