Vagina Dialogen Beeld Petronellanitta
Vagina DialogenBeeld Petronellanitta

De nieuwe Libelle-podcast De Vagina Dialogen maakt álles bespreekbaar

In de nieuwe Libelle podcast De Vagina Dialogen loodsen Marieke, Ellen en Anne-Marie je door alles wat je maar wil weten over de vagina, de foef, de poes, de kut - of hoe je het beestje ook wil noemen. Het ultieme doel: álles bespreekbaar maken en wèg met die schaamte.

RedactiePetronellanitta

Wat weet jij eigenlijk van de vagina? En waarom wordt er zo weinig over gepraat? Libelle en Bureau Vrouwenzaken zijn ‘on a mission’ om de vagina voor eens en altijd uit de schaamstreek te halen. In zes afleveringen van de podcast De Vagina Dialogen ontrafelen Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) de geheimen van en de schaamte over de vagina. Het trio stelt ongestelde vragen en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten.

Viva la Vulva

Luister mee naar deze openhartige onderbuikgesprekken en word in alle vrolijkheid een beetje wijzer. Van te grote schaamlippen tot de mythe van de visgeur, van menstrueren tot masturberen: het wordt allemaal ongegeneerd besproken. Want als je weet hoe je vagina zich gedraagt, hoe ze ruikt, geurt en kleurt, dan maakt de schaamte plaats voor trots en zeg je, net als wij: Viva la Vulva!

Het uiterlijk van de foef

In de eerste aflevering gingen Marieke, Ellen en Anne-Marie de dialoog aan over hun vagina: hoe staat de poes erbij en wat vinden ze ervan?

In deze tweede aflevering zoomen ze in op het uiterlijk van de foef. Wanneer is de vagina knap, welke kleur hoort-ie te hebben en hoe zit het nou met die flappen? Wees gewaarschuwd, want één van onze luisteraars was zo geboeid door deze aflevering dat ze door een rood verkeerslicht reed.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden