null Beeld

De soap rondom Emile Ratelband en zijn ex Moon

Gisteren stond Emile Ratelband voor de rechter omdat hij ervan verdacht wordt zijn 2e vrouw Moon te hebben mishandeld. Het gevecht wordt niet alleen in de rechtbank gehouden, de exen zoeken beiden ook de media op.

Vera Klandermans

De rechtbank heeft de 'Tsjakka'-man veroordeeld tot een geldboete van € 750,- voor het mishandelen van Moon. De aanleiding was een geluidsopname die Moon stiekem maakte tijdens de vele ruzies.

Aanfluiting

Bedreiging werd niet bewezen, volgens de rechtbank was er daarvoor te veel ruis in de bewijslast, waardoor de de positiviteitsgoeroe is vrijgesproken. Emile bleef in de rechtzaal ontkennen dat hij aan zijn ex-'drama queen'-vrouw kwam en noemde de rechtzaak zelf een aanfluiting.

"Je gaat eraan. Je denkt dat je van mij af bent, maar je komt niet van mij af. Je gaat eraan. Ik laat je kapot schieten."

Geluidsopname

Moon hoopt door haar verhaal te doen erkenning te krijgen en laat weten dat ze Emile niet zo maar kan laten rusten. Hij blijft tenslotte de vader van haar kinderen. Maar of hij zelf zo blij is met de kinderen, dat is nog maar de vraag. Op het geluidsfragment is Emile met deze woorden te horen: "Weet je hoe jij verwekt bent, met voorbedachten rade voor centjes voor mama, hè? Ja, dat is mama, hè! En nu heeft ze weer een ander neukertje, hè. Buiten de deur neuken, lekker voor mama, hè. Gewoon een hoertje. Kom aankleden nu."

Moon deed haar verhaal in RTL Boulevard:

En Emile? Die schoof gisteren aan bij Humberto Tan om zijn verhaal te doen en te reageren op de audiotapes van zijn ex Moon.

“Ze pakt mijn kinderen af!”

Bron: RTL boulevard, RTL late night. Beeld: ANP

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden