Koningin Máxima Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Koningin MáximaBeeld Brunopress/Patrick van Emst

De succesformule van koningin Máxima: van top tot teen in het rood

Mooi rood is niet lelijk, vindt ook onze Koningin Máxima. Ze kiest regelmatig voor een broek, jurk of pak in deze kleur. Met rood zit ze altijd goed.

Chanan FoppenBrunopress/Patrick van Emst

Bij een staatsbezoek verwacht je misschien lange, over the top-galajurken met veel glitters. Less is more, bewijst koningin Máxima. Op de laatste avond van het staatsbezoek van de Indiase president en zijn vrouw aan Nederland droeg Máxima een rode pantalon met een prachtige, opvallende rode top. Natuurlijk opnieuw een ontwerp van Natan. Ze droeg deze klassieke outfit onder andere eerder tijdens het Bevrijdingsconcert in 2019.

Koningin Máxima Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Koningin MáximaBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Máxima van top tot teen in rood

Als de koningin voor rood kiest, dan gaat ze ook van top tot teen in rood. Een succesformule die onze koningin de afgelopen jaren vaker heeft gebruikt:

null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst
null Beeld ANP /  ANP
Beeld ANP / ANP
null Beeld ANP /  ANP
Beeld ANP / ANP
null Beeld ANP /  ANP
Beeld ANP / ANP

Koningin Máxima wisselt nieuwe outfits af met outfits die ze eerder heeft gedragen. Misschien om de kosten een beetje binnen de perken te houden. Want wat geeft onze koningin nou jaarlijks uit aan haar kleding?

Bron: Modekoninginmaxima.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden