De tarotkaart van 30 april:
De tarotkaart van 30 april: "Weegschaal, kom voor jezelf op als je meer vrijheid zoekt"Beeld Libelle

TAROTKAART 15 JUNI

De tarotkaart van 15 juni: “Lieve Waterman, probeer je in te leven in de ander”

De tarotkaart die voor dinsdag 15 juni is getrokken is ‘De Gerechtigheid’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: objectieve, heldere inzichten. Over een oordeel is grondig nagedacht. Is men eerlijk, dan wordt dat beloond. Zo niet, dan valt men door de mand. Liefde: wie goed doet, goed ontmoet. Men is fair, de relatie is evenwichtig. Werk: eerlijk en oprecht zakendoen, duidelijkheid over taken.

Ram

Met duwen en trekken komt er niets in beweging. Je stuit dan alleen maar op weerstand. Concentreer je op kalmte. Denk maar aan een bloem: die bloeit ook niet voordat hij er klaar voor is.

Stier

Hoe ga je met geld om? Bepaalde uitgaven nader bekijken levert interessante informatie over je gedrag op. Bouw een vrijheids- of veiligheidsbuffer op om meer ontspannen in het leven te staan.

Tweelingen

Voel je je gespannen? Doen mensen in je omgeving niet wat jij wilt? Vraag jezelf af waarvoor je bang bent. Kweek meer vertrouwen. Iedereen – jij inclusief – krijgt wat hij nodig heeft.

Kreeft

Best kans dat je aanloopt tegen mensen die ja zeggen en nee doen. Word niet streng, maar haal je schouders op. De ander zelf laten ondervinden wat de gevolgen zijn, is wijs.

Leeuw

Herinneringen aan een jeugddroom kunnen bovendrijven. De vraag is of je er weer energie in wilt steken. Weet dat je dan iets anders moet laten. Kies waarop je de komende tijd wilt focussen.

Maagd

Vermijd snelle, scherpe uitspraken vandaag. Ze vallen gemakkelijk in verkeerde aarde. Neem wat tijd voor jezelf, vooral als je het megadruk hebt. Je bent meer mens na een uurtje chillen.

Weegschaal

Combineer een routineklusje (boodschappen?) met iets avontuurlijks (zwemmen in buitenwater?) en je komt bruisend thuis. Van platgelopen paden afstappen verfrist je stemming.

Schorpioen

Grote kans dat je iemand verkeerd ‘leest’ of zelf een ondoordachte of te kritische opmerking maakt. Zwijgen is goud, vooral als je goochelt met al je verantwoordelijkheden.

Boogschutter

Back to basics gaat nu op voor uitspraken. Zeg alleen het hoognodige en maak liever geen grapjes. Mensen kunnen aangebrand reageren. In de liefde voer je opwindende gesprekken.

Steenbok

Kun je iemand bereiken met subtiele hints en kleine nuances, dan ligt de weg open. Moet je boute uitspraken doen, stel ze dan liever uit. Research levert interessante info op.

Waterman

Je verlangt naar bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Jaag er niet achteraan, dat staat iets moois in de weg. Verwar fysieke opwinding niet met liefde. Probeer je in te leven in de ander.

Vissen

Multitasken is een no-go. Doe alles mindful en je kunt je zelfs concentreren op dat rotklusje. Wacht je op informatie of spullen? Oefen geduld. De natuur haast zich niet en toch is alles af.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden