De tarotkaart van 2 mei:
De tarotkaart van 2 mei: "Steenbok, richt je op nieuwe passies"Beeld Libelle

De tarotkaart van 2 mei: "Steenbok, richt je op nieuwe passies”

De tarotkaart die voor zondag 2 mei is getrokken is ‘Aas van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: potentie en kansen! Deze Aas werkt als een klavertje vier: geluksbrenger. Liefde op het eerste gezicht, vervulling van wensen, dankbaarheid, levensgeluk. Ook mensen die single (willen) zijn, vinden bij deze kaart zekerheid in zichzelf en een diep gevoel van vervulling.

Ram

Als een geest in de fles spring jij op bij ieder verzoekje. Aardig gevonden willen worden door je geliefde(n) betekent nu alles. Was er ruzie? Stop je vredespijp vol met heerlijk geurende tabak.

Stier

Is je liefdesleven bepaald niet ontspannen? Onenigheid geeft je de kans om te voelen wat er bij je bovendrijft. Accepteer dat harmonie de boel soms eerder dicht laat slaan, dan levendiger maakt.

Tweelingen

Vrienden wijzen je er waarschijnlijk op dat je beter voor jezelf moet zorgen. Sport en wellness zijn prima ingrediënten voor je gezonde soep. Ook als je even aan de smaak moet wennen.

Kreeft

Jouw bezigheidstherapie ‘anderen psychologisch uitpluizen’ valt niet goed. De kaart helpt je nu om het woord ‘ik’ vaker uit te spreken dan het woord ‘jij’, zonder iemand te benadelen.

Leeuw

Een aanbod waaraan een groot risico hangt, kan langsfietsen. Het biedt je de kans om een heel andere kant van jezelf te showen. Frisse rol, nieuwe tegenspeler: jij hebt er zin in!

Maagd

Jij verheft nietsdoen vandaag tot perfectie. Voordat je begint: je immuunsysteem kan een boost gebruiken. Douche af en toe met ijskoud water en/of installeer een dompelbad op je balkon of in je tuin.

Weegschaal

Andermans verwachtingen voel jij haarfijn aan. Wat zal de buitenwereld denken als je er eens niet aan voldoet? Laat je verrassen en laat uiterlijkheden vandaag geen eerste viool spelen.

Schorpioen

Zit je lover te dicht op je huid? Grote kans dat je hem/haar niet meer helder ziet. Een stapje terug en het beeld staat weer op scherp. Zie je partner als aanvulling, niet als competitie.

Boogschutter

Hekel je zwart-wit denken normaal gesproken, in je liefdesleven werkt het vandaag als een speer. De nadruk leggen op de verschillen geeft vurige energie. Vroeg naar bed, laat slapen!

Steenbok

Zowel vrienden en familie als vreemden zijn een klankbord voor je. Bij wie, of in welke situatie voel je je het meest jezelf? Laat het oude vertrouwde zitten en richt je op nieuwe passies.

Waterman

Grote kans dat je liefdesleven op een soap lijkt. Doe er je voordeel mee en corrigeer wat je wilt veranderen. Het geheim voor succes: smeer langzaam en dun uit over een groot oppervlak.

Vissen

Jouw wondere wereld van wensen breidt zich uit. Je hart zit vol toekomstmodellen: zal ik zus, zal ik zo? Gebruik je innerlijke kompas om te bepalen wat op nummer 1 van je bucketlist staat.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden