null Beeld

Tarotkaart

De tarotkaart van 23 april: "Vissen, speelse energie maakt je een dierenvriend vandaag”

De tarotkaart voor vrijdag 23 april is ‘De Maan’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Redactie

Deze tarotkaart staat voor de binnenwereld van dromen en verlangens. Maar ook die van angsten en onzekerheden. Dat wat je niet kunt zien, maar wel voelen. Liefde: dromerige romantiek, luchtkastelen en verlatings- en bindingsangst. Werk: onzekerheid over je baan of studie.

Ram

Orde op zaken stellen binnen je relatie of gezin staat in de schijnwerpers. Je wilt je dromen waarmaken en alles wat ‘niet klopt’ wordt aangepakt. Doe alles in overleg en speel het spel zacht.

Stier

Met sociale opluchting in het vooruitzicht maak je haast met organisatie van werkafspraken, verlate verjaardagsfeestjes en jubilea. Thuis moet je iets van het hart. Gedeelde smart is halve smart.

Tweelingen

Een oude liefde kan opduiken – zowel live als in je gedachten. Wat heb je geleerd van deze persoon? Wat zou je diegene nog willen vertellen? Een appje of kaartje geeft helderheid.

Kreeft

Iets dat je zwaar op de maag lag, verdwijnt naar de achtergrond. Speelt iemand een bal met effect, dan retourneer je die vandaag op creatieve manier. Je krijgt inzicht: zo kan het óók!

Leeuw

Je bent niet tevreden met alles wat ‘gewoon’ of ‘bekend’ is, je wilt spanning en sensatie. Richt je meer op innerlijke sensaties dan op uiterlijke, dan begint vandaag een periode van groei.

Maagd

Contact met sommige vrienden of familieleden is wat verwaterd. Afwijkende meningen over restricties en vaccinaties kunnen je parten spelen. Blijf in gesprek en houd emoties erbuiten.

Weegschaal

Iemands ontboezemingen verrassen of shockeren je. ‘Zat dat erachter?!’ Er is ook kans dat je zelf een geheim prijs geeft. Let op dat je medemensen niet beschadigd met je openhartigheid.

Schorpioen

Innerlijke kriebels maken je gevoelig voor ruzie en ongelukken. Richt fysieke energie op sportiefs en mentale op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Een oosterse vechtsport is top.

Boogschutter

Een innovatief nieuwtje (vaccinatie?) brengt jou zowel fysieke als mentale gemoedsrust. Het voelt alsof je eindelijk verder kunt met je leven. Stel wel grenzen: moe = moe.

Steenbok

Verklaart iemand je de liefde? Bedankt iemand je uitvoerig voor bewezen diensten? Wuif het niet weg, maar neem het – al dan niet blozend – in ontvangst. Geef toe: dat smaak naar meer.

Waterman

Mis je vaardigheden op je werk? Vraag om die vervolgopleiding of cursus of maak er zelf geld voor vrij. Je zekerder voelen in dat opzicht boost je gezondheid. Alles gaat weer stromen.

Vissen

Speelse energie maakt je een ware kinder- en dierenvriend vandaag. Je verzint gekke spelletjes. Houd de spelregels wel begrijpelijk en blijf veilig. Ongelukken zitten in kleine hoekjes.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden