De tarotkaart van 23 mei:
De tarotkaart van 23 mei: "Lieve Kreeft, stilte werkt helend"Beeld Libelle

De tarotkaart van 23 mei: "Lieve Kreeft, stilte werkt helend”

De tarotkaart die voor zondag 23 mei is getrokken is ‘Aas van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: geluksbrenger! Men kan iets concreet maken, uiterlijke én innerlijke rijkdom. Men moet het zelf doen, dan is er ook diep innerlijk geluk. Liefde: goede kans op een solide, duurzame relatie. Werk: innerlijke tevredenheid door het doen van iets zinnigs. Doelen worden bereikt.

Ram

Vrienden, daar draait jouw dag om. Een dosis gezelligheid doet je beseffen hoezeer je het hebt gemist. Spreek waardering uit, complimenten en liefdesverklaringen komen nu recht uit je hart.

Stier

Waarschijnlijk hol je vandaag heen en weer met hapjes en drankjes. Feestje! Gun jezelf wat meer bewegingsvrijheid binnen je relatie. Dat vleugje jaloezie doet je partner beseffen wat hij heeft.

Tweelingen

Je hoeft geen moeite te doen om begrip te tonen. Best kans dat iemand zomaar bij je op de stoep staat om bij te kletsen. Valt er iets te vergeven? Bedenk dat je dat vooral voor jezelf doet.

Kreeft

Emotioneel wankelig? Neem gerust een off-dag. Vul een picknickmand met lekkers, neem een kleedje mee en vertrek richting natuur. Stilte werkt helend. Breng goede voornemens in de praktijk.

Leeuw

Op jezelf zijn, vreemde situaties mijden: je gevoelens zijn wat kwetsbaar vandaag. Feliciteer jezelf er maar mee, want vanuit deze ‘toestand’ maak je grote sprongen naar meer levensgeluk.

Maagd

Van gedachten veranderen is nu gemakkelijk. Ga gesprekken daarom niet uit de weg. Geef uitleg en toon begrip voor andermans situatie. Zet (nog) geen handtekeningen vandaag.

Weegschaal

Best kans dat kritiek vandaag jouw kant op komt. Haal eruit wat herkenbaar is, vooral als je ervan moet grimlachen. En doe er iets mee. De rest kan bij het oud papier.

Schorpioen

Waardering is het woord van de dag. Wie neemt jou voor lief? Wie mag jij wel eens extra in de zon zetten? Weet wat je waard bent, en je bent een voorbeeld voor anderen.

Boogschutter

Ook al is het geen werkdag, het voelt wel zo. Superdag voor verbouwingen of tuinwerk. Voor (saai) computerwerk zoek je eens een andere locatie op. Hotellobby? Terrasje?

Steenbok

Vandaag is jouw wereld niet zwart-wit, maar heeft ze alle kleuren van de regenboog. Je laat anderen in hun waarde. Zoek iemand op met wie je botst, dan bots je vandaag met een lach.

Waterman

Heb je een geliefde? Dan brengt diegene vandaag het beste in je boven. Vertel het en je wordt beloond met rode konen en een zoen. Single? Je guitige lach trekt gelijkgestemden.

Vissen

Gun je partner rust, dat heb jij ook nodig. Een soloproject of liefhebberij doet je de tijd vergeten. Knutsel of teken. En kijk vanavond die Hugh Grant romcom. Voor de zestiende keer.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden