De tarotkaart van 25 mei:
De tarotkaart van 25 mei: "Lieve Steenbok, dankbaarheid werkt aanstekelijk"Beeld Libelle

De tarotkaart van 25 mei: "Lieve Steenbok, dankbaarheid werkt aanstekelijk”

De tarotkaart die voor dinsdag 25 mei is getrokken is ‘Tien van Bekers’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

RedactieLibelle

Deze tarotkaart staat voor: een veilig en geborgen gevoel. Men is realistisch, vriendelijk en dankbaar. Vaak slaat deze kaart op een fijne thuis- of gezinssituatie. Liefde: geen remmingen, men heeft een fijne tijd samen. Voorbode van een huwelijk. Werk: collegiale samenwerking binnen een geolied team.

Ram

‘Plezier samen’ is het motto van je dag. Je herontdekt je geliefde en (her)ontdekt kanten in jezelf die je nu optimaal mag benutten. Ook relaties met vrouwen worden beter.

Stier

Geconcentreerd werken, je draait je hand er niet voor om. Moet er overlegd worden, dan houd je je niet in. Toch vallen er vandaag waarschijnlijk geen boze woorden. Men accepteert je ‘leiderschap’.

Tweelingen

Je wilt een duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ horen, maar soms ligt de realiteit ergens tussen de twee uitersten in. Niets forceren is nu de juiste houding. Mediteer en kijk naar overvliegende vogels.

Kreeft

Reis-of veranderdrang heeft plaats gemaakt voor lekker doorwerken. Een project dat je langer geleden bent gestart, kan nu vorm krijgen. Je werkt aan vaste grond onder je voeten.

Leeuw

Jezelf op de borst(en) trommelen: het is vandaag overbodig. Met een cool hoofd en warme voeten werk je fijn samen. Relaties wekken dankbaarheid op, vooral in combinatie met zonlicht.

Maagd

Al een tijdje niet (regelmatig) gesport? Doe het dan vandaag, want die doe-energie moet veranderen in zijn-energie. Er komt meer uit je handen als je met de stroom meedrijft. Overgave!

Weegschaal

De ander – of een relatie – idealiseren is vandaag je valkuil. Kun je realistisch blijven en ook de vuile was van de ander accepteren? En die van jezelf? De schoonheid zit in imperfecties.

Schorpioen

Alles wat onverklaarbaar is, boeit. Grote levensvragen houden je bezig. Wat wil ik eigenlijk echt? Hoe kan ik meer mijn hart volgen? Accepteer steun bij het zoeken naar antwoorden.

Boogschutter

Pak tijd om weg te dromen, al is het maar vijf minuten op de wc. Richt je daarna op iets dat je volledige aandacht vereist. Je zet nu grote stappen bij het leren van iets.

Steenbok

Richt je vandaag op de glimlach die je krijgt bij het weggeven van iets. Dankbaarheid werkt aanstekelijk! In relaties is de balans tussen geven en krijgen vandaag belangrijk. Overleg en stel bij.

Waterman

Gevoel en verstand drukken armpje vandaag. Wie wint? Laat het een remise worden en kijk welke moeilijkheden je onder het tapijt hebt geveegd. Til op en jaag de stofzuiger er overheen!

Vissen

Ga je de uitdaging aan en zeg je wat je op je hart hebt? Leugentjes voor de lieve vrede gaan je niet verder helpen. Praten wel. En wees gerust, er is genoeg ruimte voor jouw behoeftes.

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden