De tarotkaart van 26 april:
De tarotkaart van 26 april: "Waterman, iemand ziet je kwaliteiten kraakhelder"Beeld Libelle

De tarotkaart van 26 april: "Waterman, iemand ziet je kwaliteiten kraakhelder"

De tarotkaart die voor maandag 26 april is getrokken is ‘Acht van Pentakels’. Wat betekent deze kaart voor jouw sterrenbeeld?

Deze tarotkaart staat voor: het begin van iets nieuws. Men is zeer gemotiveerd en heeft zin om vaardigheden en taken te ontwikkelen. Liefde: een (nieuwe) relatie met goede toekomstmogelijkheden en veel plezier. Werk: een nieuwe functie of taak. Men is nieuwsgierig en aanvaardt de uitdaging.

Ram

Opgewonden?! Je bent druk met carrièreplanning en/of iemand op wie je een oogje hebt. Maak je niet afhankelijk van diegene. Slaap een (paar) nachtje(s) voordat je grote beslissingen neemt.

Stier

Hoe zit het met balans in je bestaan? Vandaag word je ermee geconfronteerd als iemand bij je komt met een klus. Zeg vaker ‘ja’ tegen leuks, en vaker ‘nee’ tegen iets wat je alleen voor euro’s doet.

Tweelingen

Leg de vraag of anderen je wel waarderen naast je neer. Geef jezelf de complimenten waarnaar je hunkert. Bedenk voor het inslapen steeds drie dingen waarop je trots bent.

Kreeft

Negatief of positief: vindt een manier om de druk van de emotionele ketel te krijgen. Anders ontploft-ie morgen! Boos op iemand? Print diens gezicht uit en plak op een dartbord. Gooien maar!

Leeuw

Het thuisgevoel heerst. Onderzoek dat idee van je partner eens nader. Is groter of juist kleiner wonen een optie? Maak het vanavond knus bij knetterend vuur en filosofeer erover.

Maagd

Welke verlangens heb je begraven? Die mooie relatie? Die bevredigende baan? Pak de schop en graaf ze op. Ga voor wat je graag wilt, ook al lijkt het onbereikbaar. Laagjes aarde poets jij zo weg.

Weegschaal

Onafhankelijkheid en volwassenheid. Je maakt vandaag een grote stap in die richting. Weet waar je geld blijft. Zeg sluimerende abonnementen op en start met sparen voor je droomwens.

Schorpioen

Maak je borst(en) maar nat, je krijgt een uniek kijkje in je binnenwereld. Lampjes gaan branden, als je je trots inslikt. Wie is de liefde van je leven? Wees eerlijk en je wordt beloond.

Boogschutter

Heb je veel aandacht besteed aan de buitenwereld – je baan, geld, materiele zaken? Vandaag nodigt je binnenwereld je uit voor een babbeltje. Met wie heb je nog iets uit te zoeken?

Steenbok

De kans op meer samenwerking komt voorbij. Laat ‘m niet schieten, want je hebt meer me time nodig. De ander zal het anders aanpakken dan jij. Het siert je als je dat kunt waarderen.

Waterman

Iemand ziet je kwaliteiten kraakhelder. Denk na over dat aantrekkelijke aanbod, maar ga niet (alleen) voor het geld. Bekijk in hoeverre het je eigen groei ‘bemest’. Gesprekken zijn vruchtbaar.

Vissen

Publiceer of promoot je ideeën en ze komen in een stroomversnelling terecht. Ook de manier waarop je naar jezelf kijkt, verandert. Je kunt trots op jezelf zijn. Grote veranderingen zijn op komst.

Meer voorspellingen? Op Libelle Premium vind je de Numeroscoop. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Bekijk het hier >

Astroloog en tarotlegger Viola Robbemondt trekt iedere dag één kaart uit de Rider-Waite kaarten en legt deze voor alle twaalf de sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden