Vagina dialogen Beeld Petronellanitta
Vagina dialogenBeeld Petronellanitta

De Vagina Dialogen aflevering 4: daar zit een luchtje aan

In de nieuwe Libelle podcast De Vagina Dialogen loodsen Marieke, Ellen en Anne-Marie je door alles wat je maar wil weten over de vagina, de foef, de poes, de kut - of hoe je het beestje ook wil noemen. Het ultieme doel: álles bespreekbaar maken en wèg met die schaamte.

Wat weet jij eigenlijk van de vagina? En waarom wordt er zo weinig over gepraat? Libelle en Bureau Vrouwenzaken zijn ‘on a mission’ om de vagina voor eens en altijd uit de schaamstreek te halen. In zes afleveringen van de podcast De Vagina Dialogen ontrafelen Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) de geheimen van en de schaamte over de vagina. Het trio stelt ongestelde vragen en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten.

Viva la vulva

Luister mee naar deze openhartige onderbuikgesprekken en word in alle vrolijkheid een beetje wijzer. Van te grote schaamlippen tot de mythe van de visgeur, van menstrueren tot masturberen: het wordt allemaal ongegeneerd besproken. Want als je weet hoe je vagina zich gedraagt, hoe ze ruikt, geurt en kleurt, dan maakt de schaamte plaats voor trots en zeg je, net als wij: Viva la Vulva!

Aflevering 4: daar zit een luchtje aan


In deze aflevering van De Vagina Dialogen: ruiken als verse vis, is dat normaal? Schaamte over geur, de onzin van vaginale douches en -zepen, het natuurlijk vermogen van de vagina om zichzelf te reinigen, afscheiding, katoenen kruisjes en die bijzondere kaars van Gwyneth Paltrow.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden