De volgende keer in ‘BZV’: boer Hans zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van Annette  Beeld KRO-NCRV
De volgende keer in ‘BZV’: boer Hans zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van AnnetteBeeld KRO-NCRV

De volgende keer in ‘BZV’: boer Hans zorgt voor een grote glimlach op het gezicht van Annette

Boer Hans moest vorige week in Boer zoekt vrouw onverwacht afscheid nemen van Dinie. Ze bleek toch nog niet klaar te zijn voor een nieuwe relatie. Die beslissing hakte er flink in bij de boer, maar gelukkig stond hij de volgende dag weer vrolijk op.

Chanan FoppenKRO-NCRV

Dinie vertelde Hans en Annette in de laatste aflevering dat er tijdens de logeerweek op de boerderij veel herinneringen terugkwamen aan haar in 2019 overleden man. Die herinneringen maakten haar zo verdrietig, dat ze besloot naar huis te gaan. Een beslissing die Hans niet had zien aankomen. De boer was duidelijk wel gecharmeerd van haar en moest dat dus even verwerken.

Boer Hans en Annette hebben het gezellig

Op Instagram deelt het programma nu alvast een voorproefje van de volgende uitzending. Aanstaande zondag is te zien hoe boer Hans en Annette de ochtend na het vertrek van Dinie samen wakker worden op de boerderij. De twee zijn duidelijk een stuk vrolijker dan de avond daarvoor. “Ik kreeg gewoon een goedemorgen-kus, nou dat is jaren geleden van een man”, zegt Annette lachend in de camera. Ook Hans geeft aan dat hij het vertrek van Dinie ’s nachts even heeft moeten verwerken, maar nu weer “met goede moed” is opgestaan. Dat zorgt voor een grote lach op het gezicht van Annette:

Bron: Boer zoekt vrouw

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden