De zeven fases van een avocado
Culi-inspiratiemomentje van de dag
Vandaag geen culi-inspiratiemomentje, maar meer een culi-lachmomentje: de zeven fases van een avocado.
Op vrijdag werk ik vaak thuis, één van de vele voordelen van het 'nieuwe werken' bij ons op de redactie. Heerlijk ontspannen, tussendoor even een wasje draaien, verse thee in mijn lievelingsmok en gewoon in mijn kloffie achter het bureau. Een ander hoogtepunt is de lunch. Ik ging er zojuist even helemaal voor zitten met mijn bordje vol veldsla, tomaatjes, pijnboompitten en avocado. De avocado voelde heerlijk rijp aan, precies zoals je hem hebben wilt. Gisteren was hij nog veel te hard. Geduld is een schone zaak. Ik zette mijn mes erin en draai de twee helften van elkaar. Met als resultaat... Raad je het al?!
Met smakelijk groet van de redactie!
Wat vind jij?
Vertel ons je mening en laat een reactie achter of praat verder op onze Facebook pagina. Volg onze culiredacteur Anne-Lieke ook op Twitter, zo heb je altijd inspiratie bij de hand!