Screenshot B&B Vol Liefde Beeld RTL - screenshot
Screenshot B&B Vol LiefdeBeeld RTL - screenshot

B&B Vol Liefde

Debbie is klaar met haar 'kinderlijke’ mannen: “Hun houding staat me niet aan”

Van romantiek is nog geen sprake in de B&B van Debbie. Woensdagavond gaat het van kwaad tot erger, als de Bed and Breakfast-eigenaresse zich begint te ergeren aan haar mannen tijdens een ongemakkelijke borrelavond.

RedactieRTL - screenshot

In B&B vol liefde lijkt Cupido niet overal raak te hebben geschoten. Bij Debbie in Salerno lijkt nog niet echt sprake van een romantische klik tussen haar en haar mannen te zijn. De kijkers hebben vooral het idee dat Debbie op zoek is naar een hulp in de huishouding dan een liefdesrelatie.

Ook woensdagavond is de romantiek ver te zoeken. Debbie geeft aan nog wat dingen voor werk te willen doen, waarop de mannen besluiten een mannenavond te houden.

Schoonmaken

Voordat het zover is, moeten de heren van Debbie eerst nog een glazen plafond in de B&B schoonmaken. Dat gaat niet helemaal naar de wensen van Debbie en uiteindelijk moet ook zij nog haar handen uit de mouwen steken om de mannen te helpen. “Jullie staan altijd toe te kijken, kom op jongens”, bitst ze de mannen toe.

Mannenavond

Dan is het tijd voor de mannenavond. Chris en Pascal, tussen wie zich wél een band heeft ontwikkeld, maken zich op voor een avondje bier en voetbal. Ook Debbie wordt uitgenodigd om mee te kijken, maar dat wil ze niet. “Dan zit ik erbij voor de sier. Dat ga ik niet doen", zegt ze. “Gaan jullie samen voetbal kijken, dan doe ik mijn eigen ding.”

Geïrriteerd

Wel initieert Debbie van tevoren nog een kleine borrel. Ook in de voorbereiding daarvan krijgt ze niet de hulp die ze verwacht had van haar mannen. De irritatie slaat toe. “Om eerlijk te zijn ben ik een beetje geïrriteerd. Hun houding staat me niet aan. Heel kinderlijk, overal om lachen. Als je een beetje mensenkennis hebt kun je aan m’n gezicht aflezen dat ik er klaar mee ben.” Ook tijdens de borrel spreekt Debbies gezicht boekdelen.

Als de mannen voetbal gaan kijken en Debbie iets voor zichzelf gaat doen, blijft de B&B-eigenaresse geïrriteerd. “Ze hebben veel lol samen, maar ik heb niet het idee dat ze hier zijn om mij te veroveren", laat ze weten.

Gratis vakantie

Even later, als ze alleen met de camera is, uit ze haar irritatie over de avond. “Ben je hier nou voor mij, of omdat het een gratis vakantie is? Lekker vanavond een voetbalavondje, jezelf volzuipen en klaar”, vraagt Debbie zich hardop af. Toch zegt ze niets over deze ergernissen tegen de mannen. “Ik geef ze in elk geval een kans, dus daarom heb ik het niet gezegd.”

Bron: Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden