null Beeld

Denise Boekhoff, de ex van Marco Borsato, reageert op relatiegeruchten

Er gaan allerlei relatiegeruchten rond over Marco Borsato (54). Zo zou de zanger na zijn breuk met Leontine (53) weer leuk contact hebben met zijn ex, Denise Boekhoff (49). Zij reageert nu op alle vermoedens.

Online redactie Libelle

Op Instagram vertelt ze haar kant van het verhaal.

Marco Borsato en Denise Boekhoff

24 jaar geleden hadden Marco Borsato en Denise Boekhoff een relatie. In 1996 gingen de twee uit elkaar en even later kreeg Marco een lange relatie met Leontine. Volgens de geruchten zou Marco na de breuk met de moeder van zijn kinderen, weer terug naar zijn ex zijn gegaan. Maar Denise maakt een einde aan al die vermoedens. "Wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer", laat Denise op Instagram weten.

'Vroeger'

Op haar account prijkt een vrolijke foto van haarzelf en Marco die dateert uit de tijd dat de twee nog een relatie hadden. "Omdat de media iets in stand houdt wat er niet is en nooit meer is geweest sinds ons uiteengaan in 1996, het volgende," begint zij haar bericht bij de foto, "Alles wat er in de media staat of gezegd wordt zijn aannames, veronderstellingen en roddels over één van mijn voormalige liefdes in relatie tot mij." Denise laat voor 'eens en voor altijd' weten dat Marco Borsato een ex is. "Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu!", voegt zij daaraan toe.

'Het allerbeste'

Ook laat ze weten dat ze gelukkig is zonder Marco. "Ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds." Wel wenst ze de zanger 'het allerbeste' toe. "Maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben."

Leugens

Tot slot geeft Denise haar begrip tegenover de media te kennen. "Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen", zegt ze dan ook. Toch is voor haar de grens met de relatiegeruchten bereikt. "Ga geen leugens verkopen. Zeker niet als het onderwerp al 24 jaar niet meer bestaat."

In deze moeilijke periode neemt radio-DJ Erik de Zwart het op voor Marco Borsato. Hij herkent een stukje van zichzelf in de zanger. Hoe dat zit, hoor je in deze video.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden