null Beeld

Déze 4 geliefde boeren uit ‘Boer zoekt vrouw’ keren binnenkort terug op tv

De meeste Boer zoekt vrouw-deelnemers houden enige faam over aan hun deelname aan het programma. Voor de één uit zich dat in simpelweg veel herkend worden op straat, terwijl het voor de ander een groeiende tv-carrière betekent. Déze bekende boer valt in de tweede categorie, en keert terug op televisie.

Online redactie Libelle

We hebben het over niemand minder dan boer Willem.

Boer Willem

Even een opfrissertje: boer Willem kreeg in het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw niet genoeg brieven om mee te doen met de uitzendingen. Maar omdat hij ondanks dat toch zó geliefd bleek te zijn, werd zijn zoektocht naar de liefde online vastgelegd. Hij vond uiteindelijk de liefde bij Rineke. Maar de internetserie leverde meer op dan een relatie, want de bekende boer is nu dan tóch op de beeldbuis te zien.

Onze boerderij

In het andere agrarische programma van Yvon Jaspers, Onze boerderij genaamd, komt boer Willem namelijk ook aan bod. In dit programma toont Yvon Jaspers hoe het er echt aantoe gaat op de boerderij, met openhartige portretten van boeren en boerinnen als gevolg. "Willem melkt al jaren met zijn moeder in de wei en vertelt over zijn passie voor de grutto", vertelt presentatrice Yvon over de aflevering met de bekende boer.

Andere boeren uit Boer zoekt vrouw

Boer Willem is niet de enige Boer zoekt vrouw-deelnemer die in het programma te zien zal zijn. Want ook boer Jan, boerin Steffi en de Canadese boer Riks maken hun opwachting in het komende seizoen van Onze boerderij. Het is nog wel eventjes wachten, want het programma gaat pas 6 september van start.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden