Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ vanavond van start: dit zijn de kandidaten Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ vanavond van start: dit zijn de kandidatenBeeld RTL

Deze ‘B&B vol liefde’-kandidaat deed zelf al een keer mee aan ‘Ik vertrek’

De B&B-eigenaren in B&B vol liefde zijn niet alleen op zoek naar een leuke partner, maar stiekem ook naar een collega die ze een handje kan helpen. Dat gaat kandidaat Petra heel goed af. Wat blijkt: ze heeft al enige ervaring.

Chanan FoppenRTL

Petra zag het na de oproep van Hans wel zitten om af te reizen naar Frankrijk om erachter te komen of hij wellicht de man voor haar is. De twee blijken leuk te klikken en Petra draait haar hand ook niet om voor het werk in de b&b in Dégagnac. Dat werk kent ze namelijk al.

Petra was in 2010 samen met haar toenmalige partner te zien in Ik vertrek. Zij runden destijds samen een b&b in het zuidwesten van Engeland. Of beter gezegd: een inn, een echt Engelse pub met gastenkamers die ze wilden gaan verhuren.

Petra in Ik Vertrek

Die inn werd uiteindelijk een succes, maar in de liefde ging het minder goed. In 2013 gaf Petra een update over haar leven en de b&b en schreef ze: “Ik ben nu bijna 4 jaar hier in Devon, de tijd is griezelig snel omgevlogen en er is ontzettend veel gebeurd. Tom is binnen het jaar teruggegaan naar Nederland omdat dit leven voor hem te zwaar was, hij was hier niet gelukkig en kon niet met de stress en gebrek aan privacy omgaan. Even hebben we er nog over gesproken dat Tom een baan zou nemen hier als elektricien, maar uiteindelijk besloot hij weg te gaan en koos ik om hier alleen achter te blijven omdat ik dit niet zo snel wilde opgegeven na alle opofferingen die we gedaan hadden om hier te komen. Ik had nog een karwei af te maken!”

Petra in Engeland

Een zware tijd volgde voor Petra. Doordat ze een ‘full repairing lease’ getekend hadden, was zij overal verantwoordelijk voor. Ze moest alles binnen en buiten het huis zelf betalen en dat lukte haar zonder partner maar net. Het was financieel een zware tijd voor haar. Uiteindelijk lukte het haar om het uit te bouwen tot een succesvolle b&b, maar toch besloot ze later Engeland weer te verlaten. Wie weet pakt ze binnenkort weer haar koffers om in te trekken bij Hans in Frankrijk.

Bron: Veronicasuperguide.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden