null Beeld

Deze BN’ers nemen deel aan het nieuwe seizoen van ‘Het perfecte plaatje’

Dit najaar is er weer een nieuw seizoen van Het perfecte plaatje te zien op de buis. Dit jaar zullen er niet 8, maar 10 BN'ers strijden om de winst.

Tara Stokdijk

Dit is alweer het 5e seizoen van het programma. In Het perfecte plaatje voeren de BN'ers uiteenlopende fotografie-opdrachten uit. Iedere week valt degene met de minste punten af, wat uiteindelijk leidt tot een zenuwslopende finale. Slechts één BN'er mag zich de winnaar noemen. Déze 10 BN'ers strijden dit jaar om de titel:

Kandidaten

Raymond van Barneveld, Bibi Breijman, Janny van der Heijden, Stefano Keizers, Victoria Koblenko, Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Patricia Paay, Art Rooijakkers en Miljuschka Witzenhausen doen dit seizoen mee. De presentatie wordt weer verzorgd door Tijl Beckand. Ook dit jaar zijn de juryleden celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Zij worden iedere week bijgestaan door een gastjurylid.

Enthousiaste presentator

Tijl Beckand kijkt erg uit naar de opnames die deze maand starten: "Een 5e seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers."

Dankzij deze tips van een fotograaf worden jouw vakantiefoto’s écht spectaculair

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden