Geluksdag van 2022 Beeld Getty Images
Geluksdag van 2022Beeld Getty Images

Déze datum is voor elk sterrenbeeld een geluksdag dit jaar

Elke dag heb je de kans om er een mooie dag van te maken. Maar op sommige dagen staat het geluk al in de sterren. En die sterren voorspellen dat het voor iedereen een heel mooi weekend wordt.

Chanan FoppenGetty Images

Uit de weekhoroscoop blijkt vaak dat een week geluk brengt voor het ene sterrenbeeld, terwijl de ander het beter even wat rustiger aan kan doen. Maar toch is er één dag in 2022 die voor alle sterrenbeeld iets goeds in petto heeft.

Dag van wonderen

Astrologen hebben zaterdag 5 maart gekozen als de geluksdag van 2022 voor álle sterrenbeelden. Ga je die dag iets leuks doen met familie, heb je een belangrijk gesprek of ligt alles voor dit weekend juist nog open? De kans is groot dat al die dingen dit weekend dus goed uitpakken. Zaterdag 5 maart wordt door astrologen namelijk “De dag van Wonderen” genoemd. Dat is omdat op die dag de zon en Jupiter op hetzelfde punt aan de hemel staan. De kracht van de zon in combinatie met de onvermoeibaarheid en het geluk waar Jupiter voor staat, zorgt ervoor dat er die dag veel goeds kan gebeuren.

Positieve gedachten

De nieuwe maan staat tegelijkertijd in het teken van de emotioneel ongeremde Vissen wat ervoor zorgt dat je focus echt op het positieve moet liggen zodat je op deze gelukkige dag niet heen en weer schiet van positieve naar negatieve gedachten. Dat zou zonde zijn, want dit is dé dag om je positiviteit om te zetten in mooie dingen.

Bron: Astrostyle.com

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden