De slimste mens Beeld Screenshot KRO-NCRV
De slimste mensBeeld Screenshot KRO-NCRV

Déze ‘De slimste mens'-kandidaat weet kijkers dag na dag te verbazen

Zaïre Krieger wist woensdagavond in De slimste mens haar tegenspeler Frank Heinen in de laatste seconde te verslaan. Daarmee was ze de verrassing van de avond. Maar donderdag deed ze dit trucje gewoon weer en is ze zelfs de slimste van de dag.

Demi SchoenmakersScreenshot KRO-NCRV

Kijkers zijn enthousiast en geven op Twitter toe dat ze dit niet van Zaïre hadden verwacht.

Publiekslieveling

Woensdagavond zaten kijkers van De slimste mens nog op het puntje van hun stoel. Publiekslieveling Frank Heinen vloog er na een bloedstollende dagfinale door één allesbeslissende seconde uit. De boosdoener? Zaïre Krieger. Zij won op het nippertje, slechts één seconde. In eerste instantie vonden kijkers het behoorlijk onverdiend dat Frank er gelijk uit lag, maar ze vinden Zaïre steeds beter.

Zelf ook verbaasd

In de aflevering van donderdagavond neemt Zaïre het op tegen Martin Visser en Annet van Trigt. De drie gaan gedurende de aflevering gelijk op, maar bij de allerlaatste vraag weet Zaïre beide tegenstanders tóch voorbij te spelen. Ze eindigt met 376 punten en is daarmee de dagwinnaar. Ze mag glansrijk door naar de volgende aflevering. Deze overwinning had ze zelf, net als de kijkers thuis, niet helemaal zien aankomen. Dat is wel te zien aan haar verbaasde reactie.

Lovende reacties

Kijkers zijn fan van Zaïre en op Twitter stromen de lovende reacties binnen. “Zaïre Krieger doet het gewoon weer! Over pieken op het juiste moment gesproken!”, schrijft een kijker. Een ander reageert met: “Go Zaïre! Helemaal verdiend!”

Bron: De slimste mens, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden