Social distancing or physical distancing is a set of nonpharmaceutical infection control actions intended to stop or slow down the spread of a contagious disease. Strict new curbs on life in the UK to tackle the spread of coronavirus. Beeld Getty Images
Social distancing or physical distancing is a set of nonpharmaceutical infection control actions intended to stop or slow down the spread of a contagious disease. Strict new curbs on life in the UK to tackle the spread of coronavirus.Beeld Getty Images

Déze drie sterrenbeelden blijken de grootste verraders te zijn

Wie naar De verraders kijkt, weet dat je niemand blind kunt vertrouwen. Het is daarom een goed idee om ook je vriendenkring eens onder de loep te nemen. De volgende drie sterrenbeelden zijn de grootste verraders.

Naomi GriepGetty Images

Welke sterrenbeelden lijken je het vertrouwen waard, maar zijn dat volgens de sterren niet?

Tweelingen

Dat ze twee gezichten hebben, blijkt maar weer. Ze laten eerst hun kwetsbare kant zien, zodat je denkt dat je jouw geheimen en problemen wel bij ze kwijt kunt. Maar pas op, want voor je het weet veranderen Tweelingen in de meest sluwe types die je aanvallen wanneer je het niet verwacht.

Ram

De Ram is misschien wel de meest pijnlijke verrader. Die kan je namelijk goed ondersteunen in moeilijke situaties en is met lof een echte vriend te noemen. Het probleem van mensen met dit sterrenbeeld is echter dat ze, áls ze moeten kiezen, altijd voor zichzelf gaan. Het maakt ze dan ook niet uit dat ze je daarmee kwetsen.

Boogschutter

Leuke, avontuurlijke mensen. Daar zijn Boogschutters naar op zoek. Vandaar dat ze (naar hun mening) saaie mensen makkelijk achter kunnen laten. De Boogschutter wil omringd zijn met mensen die je iets nieuws kunnen leren, of voor opwindende avonturen kunnen zorgen. Heb je dat niet in je, verwacht dan niet dat de Boogschutter écht om je geeft. Of nog op je appjes zal reageren.

Bron: Freundin. Beeld: Getty Images.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden