null Beeld

Deze pizza van pompoenbodem is gezond én vegetarisch

Deze pompoen pizza bodem bestaat voor 35% uit pompoen en is dus een stuk gezonder dan een normale pizzabodem. Anne van Anne Travel Foodie weet precies wat lekker en gezond is.

Online redactie Libelle

Ingrediënten:

Voor 2 personen:

• 1 bakje Groenteballetjes van Garden Gourmet

• 2 Pompoen pizzabodems van Magioni

• 1 blikje tomatenpuree (140 gram)

• 200 gram snijbonen

• 50 gram rucola

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Strijk de tomatenpuree uit over de twee pompoen pizzabodems en bak de pizzabodems 10-12 minuten in de oven.

2. Bereid de snijbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Snijd de groenteballetjes doormidden en bak ze 6 minuten mee in de oven. Keer halverwege om.

4. Beleg de pizza’s met de snijbonen en de groenteballetjes. Serveer de pizza met een handjevol rucola.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Gardengourmet.nl. Beeld: Anne Travel Foodie.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden