Planeet per sterrenbeeld Beeld Getty Images
Planeet per sterrenbeeldBeeld Getty Images

Deze sterrenbeelden krijgen geen genoeg van hun partner

Een relatie is geen gevangenis. Althans, dat hoort het niet te zijn. Het kan echter gebeuren dat sommige sterrenbeelden dit iets anders ervaren, aangezien hun partner hen maar wat graag aan de ketting legt. Ben jij/ken jij… ?

Milou WindhorstGetty Images

Het gezegde luidt niet voor niets ‘vrijheid, blijheid’. Nu moet je dat niet in alle aspecten van het leven zo letterlijk nemen. Maar binnen een relatie ieder je eigen dromen en doelen nastreven, dat mag je best van elkaar verwachten. Toch is dat voor déze sterrenbeelden zo vanzelfsprekend niet.

Schorpioen

De schorpioen is impulsief. Emoties voeren de boventoon in de beslissingen die hij of zij neemt. Je kunt met een schorpioen de meest fantastische tijd hebben, maar ook door de diepste dalen klauteren. Dit sterrenbeeld is loyaal en tegelijkertijd soms wat benauwend. Kreeften en vissen kunnen de schorpioen het beste handelen.

Steenbok

Ook de steenbok heeft een obsessief randje aan het karakter. Elke vrije minuut die ‘ie heeft, wil ‘ie met zijn of haar partner doorbrengen – met name als de kalverliefde nog jong is. Dit sterrenbeeld voelt zich snel beledigd als de partner iets zonder hem of haar onderneemt en vat een ‘nee’ vaak persoonlijk op. Een borrel met collega’s of een bioscoopje pakken met vrienden? Hm.

Vissen

Het sterrenbeeld vissen is erg gevoelig en heeft veel aandacht nodig. Als het aan hen ligt, laten ze hun partner nergens alleen naartoe gaan en zouden ze diegene het liefst de hele dag in liefde onderdompelen. Niets mis mee natuurlijk, tenzij de ander erin verdrinkt. Dan ben je allebei terug bij af. Tijdens de wittebroodsweken is dat licht obsessieve gevoel voor veel mensen iets heel natuurlijks, maar op de lange termijn zou je partner misschien graag een beetje vrije uitloop hebben. Een belangrijke les voor vissen: vertrouwen hebben.

Bron: Freundin

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden