Close up of a beautiful woman having a walk in the forest Beeld Getty Images
Close up of a beautiful woman having a walk in the forestBeeld Getty Images

let it go

Deze sterrenbeelden kunnen het beste ontspannen in de natuur

Nu het weer ons iets beter gezind is, is de kans groot dat ook jij iets vaker de natuur induikt. Dat is goed, want de buitenlucht kan veel goeds doen voor je lijf en je koppie. Maar voor déze sterrenbeelden is het extra belangrijk en fijn om af en toe even de natuur op te zoeken.

Eva BredaGetty Images

Stier

Stieren zijn dan wel materialistische sterrenbeelden, toch hebben zij niet veel nodig om gelukkig te zijn. Ja, ze houden van mooie spulletjes, maar ze zien daardoor júíst schoonheid in de kleinste dingen. Een Stier kan dan ook helemaal opladen door zich in de natuur te begeven. Mooie bloemetjes, een frisgroen grasveld, de geur van het bos of het geluid van kabbelend water: de Stier geniet ervan. Sterker nog, dit sterrenbeeld is zo'n harde werker, dat ze het soms ook nodig heeft om even totaal tot rust te komen. Dus hup: die wandelschoenen aan en op naar de frisse buitenlucht.

Kreeft

Kreeften hoeven niet te wónen in de natuur. Een boerderij of huisje op het platteland is dan ook niet aan jou besteed. Maar even het groen in trekken om tot rust te komen? Dáár mag je dit sterrenbeeld voor wakker maken. Kreeften zijn empathisch en gek op dieren. Ze voelen zich daarbij altijd erg verbonden met de natuur. Voor Kreeften is de natuur dan ook niet enkel een manier om te ontspannen, maar ook om weer even, letterlijk en figuurlijk, met beide benen op de grond te komen en zich te realiseren waar het in het leven echt om draait.

Boodschutter

Boogschutters zijn creatief en hebben het soms nodig om hun gedachten helemaal de vrije loop te laten gaan. Soms is het moeilijk om dat te bewerkstelligen in het drukke leven van alledag. Thuis, waar de koelkast gevuld moet zijn, de was gestreken en de to-dolijst afgewerkt. Of op het werk, waar collega’s van alles van je willen en je altijd wel een mailtje hebt om te beantwoorden. De rust en stilte die de natuur biedt, is dan ook perfect voor de Boogschutter om alles los te laten en de creativiteit te laten stromen. En je zult zien dat er veel meer loskomt als je je eenmaal tussen dat vredige groen bevindt: ontspanning, inzichten én geluk!

Wil je aankomend weekend meteen lekker de natuur in? Dit zijn de vijf mooiste bossen van Nederland.

Bron: Freundin.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden