Attractive woman drinking coffee at the cafe. Beeld Getty Images
Attractive woman drinking coffee at the cafe.Beeld Getty Images

Déze sterrenbeelden zijn blij dat het najaar voor de deur staat

We krijgen nog een klein toegift van de zomer, maar daarna is het echt voorbij: het najaar staat voor de deur. Voor sommigen een pijnlijke tijd, maar voor déze sterrenbeelden is het juist goed nieuws.

Laat maar komen

Zij zijn namelijk gek op het najaar.

Kreeft

De kreeft is een mysterieus teken. Dat komt omdat kreeften zich vaak verbergen achter hun schild, letterlijk en figuurlijk. Ze vinden het fijn om mensen een beetje op afstand te houden en kijken graag de kat uit de boom.

Kreeften vinden het dan ook heerlijk om op zichzelf te zijn en lekker in hun schulp te kunnen kruipen. En wanneer kan dat beter dan tijdens een druilerige herfst? Als jij kreeft bent, zul je ongetwijfeld een enorme behoefte aan comfort en veiligheid hebben. Binnen zitten onder een kleedje met een lekkere kop thee is voor jou dan ook geen straf. De herfst mag járen duren als het aan jou ligt.

Maagd

Maagden komen vaak over als heel kalme mensen. Dat komt omdat ze veel meer in hun hoofd leven. Alles gebeurt vanbinnen. Mensen met dit sterrenbeeld zijn dan ook echte denkers. Ze hebben behoefte om op zichzelf te zijn en de wereld te analyseren in plaats van er al te actief in mee te draaien. En laat de herfst nou het perfecte seizoen zijn om een stapje terug te nemen van alle drukte en in je eigen holletje te kruipen.

Daarbij zijn maagden vaak snel moe. Dat kun je je vast voorstellen met zulke actieve gedachtes. Een seizoen om even bij te komen en niet continu (sociale) druk en prikkels van buitenaf te hoeven ervaren, is dan ook hartstikke welkom.

Boogschutter

Boogschutters houden juist van prikkels, verandering en nieuwe dingen. Een nieuw seizoen voor de deur is dan ook altijd goed nieuws. Het brengt - letterlijk en figuurlijk - een frisse wind in het leven van de Boogschutter.

De dagelijkse routines worden aangepast aan het seizoen, een andere garderobe komt weer tevoorschijn uit de kast en ook de gerechten van de herfst zijn heel anders dan die van de zomer. Verandering van spijs doet eten, toch? Voor de Boogschutter is dat zeker waar.

Kun je niet wachten op het najaar? Haal de herfst alvast in huis met deze kleurrijke krans.

Bron: Alle sterrenbeelden.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden