null Beeld

Dieuwertje Blok over uiterlijk: “Ik ben blij dat ik er rijper uitzie”

Dieuwertje Blok is in Sterren op het doek zaterdagavond openhartig over ouder worden en het daarbij behorende uiterlijk. Rimpels of grijze haren vindt de 63-jarige presentatrice helemaal niet erg. Ze vindt het naar eigen zeggen juist fijn om er wat rijper uit te zien.

Online redactie Libelle

In het NPO-programma zit de Sinterklaasjournaal-presenatrice model. Spannend vindt ze het niet, maar wel 'eervol'.

Meisjesachtige uitstraling

Dieuwertje Blok vertelt in gesprek met presentator Özcan Akyol dat ze altijd te maken heeft gehad met een 'meisjesachtig imago'. Ze vertelt dat dit imago echter totaal niet rijmt met haar karakter. "Ik ben niet alleen maar lief", begint ze. Toch is ze zich wel bewust van haar meisjesachtige uitstraling. "Die is ook wel heel prettig. Er wordt altijd gezegd: 'eeuwig jong', maar dat ben ik ook niet."

Rijper uiterlijk

Dat ze met de jaren wat rimpels in haar gezicht heeft gekregen en geen bruine maar grijze haren heeft, vindt ze dan ook helemaal geen probleem. Het rijmt beter met hoe ze zich op 63-jarige leeftijd voelt. "Ik zal nooit proberen om er weer jonger en jeugdiger uit te zien. Ik ben dolblij dat ik er wat rijper uit begin te zien. Dat je aan m'n gezicht kunt zien dat ik op leeftijd ben. Daar heb ik geen enkele moeite mee."

Met deze tip van visagist Carmen werk je je grijze uitgroei makkelijk zélf weg:

De artikelen van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden