null Beeld

Dit bijzondere ingrediënt zorgt ervoor dat jouw chocoladecake nóg beter smaakt

Krijg jij regelmatig complimenten over je chocoladecake? Dan is dit je kans om ‘m nóg lekkerder te maken. Een beetje mayonaise in je beslag zou namelijk wonderen doen!

Erandi Godinez

Restauranteigenaar Jasper J. Mirabile, Jr uit Amerika deelde het geheime ingrediënt van z'n moeders chocoladetaart in een column.

Geen boter of olie

Het recept wordt al jaren gebruikt binnen zijn familie en is een groot succes. De oma van Jasper maakte altijd chocoladetaart voor hun eigen restaurant, maar deze werd vaak te droog bevonden. Na het zien van een advertentie van Hellmann’s Mayonaise kwam de moeder van Jasper op het idee om wat mayonaise aan het beslag toe te voegen in plaats van boter of olie. En ja hoor, dit – ietwat – bijzondere ingrediënt bleek de perfecte textuur te geven aan de chocoladecake.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle eten. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden