null Beeld

Dit denkt degene die jou waxt

VrouwOnline.nl

Ze schaamt zich, ze lacht erom en ze voelt zich een barbaar.

De Engelse krant The Guardian interviewde een onthaarster om haar nu eens te vragen: wat denk jij écht als je een vrouw waxt? Vrouwonline zette de belangrijkste oneliners op een rij.

De onthaarster geeft aan dat ze blij is dat de vrouwen haar vertrouwen, dat ze zich comfortabel genoeg voelen om met hun benen wijd te gaan. "Maar ik ben wel iedere dag, eerlijk gezegd, opnieuw een beetje in shock dat je dit doet. Ikzelf kies gewoon voor een ouderwetse driehoek, die ik net genoeg trim zodat er geen haren uit mijn onderbroek piepen."

Pijn

Ze vindt het niet leuk om mensen pijn te doen. Ze vertelt aan de krant hoe ze vrouwen had die huilden, schreeuwden en haar hand wegduweden. "Het is best barbaars als je er over nadenkt. Het zou mooi zijn als vrouwen zich niet meer verplicht zouden voelen zich te ontharen. Maar het is nu eenmaal mijn werk." Ze geeft aan dat het ontharen minder zeer doet als je het vaker doet. "En dat is geen verkooppraatje."

Lachen

En ja: ze kan er soms best om lachen. Al die vrouwen die daar op hun rug voor haar liggen, met de benen wijd. "Al die posities waar ze zich soms in moeten wringen. Geen wonder dat sommige vrouwen de hele sessie blozen."

Schamen

Ze vindt het wel awkward als ze een schaar erbij moet pakken omdat de haargroei zo weelderig is. "Ik houd dan mijn hoofd naar beneden. Ik denk dan: hoe minder oogcontact, hoe beter.

In het begin schaamde de onthaarster zich meer dan nu. "Nu denk ik tijdens mijn werk gewoon na over wat ik 's avonds ga eten."

Bron: Het Laatste Nieuws

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden