null Beeld

Dit gebeurde er vandaag, dinsdag 24 februari op Libelle Daily

Dit gebeurde er vandaag, dinsdag 24 februari op Libelle Daily!

Vera Klandermans

We eten steeds minder zout

In Nederlandse voedingsmiddelen zit aanzienlijk minder zout dan in 2011. Zo is het zoutgehalte van brood inmiddels 21% lager, blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees hier het artikel.

null Beeld

Leuk voor weinig: een globe

Een globe ziet er niet alleen mooi uit, maar met een lamp erin zorgt hij ook nog eens voor sfeervolle verlichting in huis. Bekijk hier de verschillende modellen!

null Beeld

Hond met uitzonderlijk muzikaal talent

Het moet een kwestie van tijd zijn totdat de grote doorbraak een feit is. Dat ritmegevoel. Die uitstraling. Het hele pakket om een grote ster te worden is aanwezig. Onthoud deze hond en bekijk hem hier.

null Beeld

Trending: waarom moeders niets gedaan krijgen

Een onmogelijke opgave voor veel moeders: het huishouden op orde krijgen met een baldadige peuter om je heen. Want het maakt niet uit hoe hard je werkt, ze vinden altijd wel een manier om de boel in de war te schoppen. Lees hier verder.

null Beeld

Doen op dinsdag: borduur een letterbak

Van een oude letterbak iets nieuws maken? Dat kan gemakkelijk door er met dik wolgaren een mooie vorm in te borduren. Bekijk hier hoe je het maakt.

null Beeld

Esther: "Mijn kinderen hebben vakantie, ik niet!"

Elke week schrijft Esther Vuijsters voor Libelle Daily over haar drukke leven als zzpmmk’er (zelfstandige zonder personeel maar mét kinderen). Deze week: Esthers kinderen hebben vakantie, maar zij niet. Lees hier haar column.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden