null Beeld

Dít is Caroliene: de vrouw die Rutte roept als hij een black-out heeft

Tijdens het NOS Slotdebat over de Provinciale Statenverkiezingen kreeg Mark Rutte ineens een black-out. Hij was z'n tekst even kwijt en riep Caroliene om hulp. Maar wie is Caroliene eigenlijk?

Demi Schoenmakers

Woensdag 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en om alle kijkers voldoende te informeren over de standpunten van de verschillende partijen had de NOS een slotdebat georganiseerd. Tijdens dit debat gingen alle Haagse kopstukken met elkaar in debat.

Help!

Op een gegeven kreeg een zwetende Mark Rutte ineens een black-out. Hij was zijn tekst vergeten en wist even niet meer wat hij moest zeggen. Normaal gesproken heeft de premier zijn zaakjes perfect op orde, maar dit keer was hij het even helemaal kwijt. Het was stil en ineens riep Mark: "Caroliene? Ik ben het even kwijt." Hij lachte zijn fout een beetje weg en riep daarna nog voor de grap: "Help!". Maar je kunt het wel raden: zijn black-out was natuurlijk iedereen opgevallen. Twitter ontplofte gelijk, want wie is Caroliene?

Assistente

Na wat research is duidelijk geworden dat het om Caroliene Hermans gaat, de politiek adviseur van Rutte. Het is de dochter van politicus Loek Hermans en de zus van Sophie Hermans, de vorige assistente van de premier.

Dít is dus Caroliene Hermans, de vrouw die Rutte roept als hij een black-out heeft:

null Beeld

null Beeld

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, Welingelichte Kringen. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden