null Beeld

Dit is de vrouw die André Hazes bijstaat na zijn relatiebreuk met Monique

Na een ogenschijnlijk rustig liefdesjaar pakken donkere wolken zich samen boven de relatie van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43). Als het koppel op 10 maart 2021 wereldkundig maakt dat Dre opnieuw zijn koffers heeft gepakt, duurt het niet lang voordat er geruchten gaan over een nieuwe liefde. Hoewel daar volgens de zanger nog geen sprake van is, vertelt hij wel welke vrouw hem bijstaat tijdens deze zware tijden.

Renée Mulckhuijse

In de entertainmentwereld zingt al snel de naam van Sarah van Soelen (25) rond. Verschillende bronnen beweren dat zij de nieuwe vlam van André Hazes is, maar de bevestiging van zowel Dre als Sarah bleef uit. Tot woensdagavond laat.

Hoe zit het met André Hazes en Sarah van Soelen?

Uiteindelijk is het André zelf die vertelt hoe het zit met Sarah, nadat ze bij naam wordt genoemd in de uitzending van Shownieuws. Hij geeft daarover het volgende statement op Instagram: 'Om te voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet kloppen, wil ik het volgende over mijn relatiebreuk met Monique zeggen: In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.

Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.

Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral de momenten waarop ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.

Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek; het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden. Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen, daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen.'

Gesteund door de familie van Soelen

De zanger schrijft dat het hem is opgebroken om aan de verwachtingen van Monique te voldoen. Uiteindelijk leidde dat 'een aantal keer' tot een breuk, die hij nu definitief noemt. De familie Van Soelen stond volgens hem klaar tijdens de goede, maar ook de slechte momenten van de afgelopen jaren.

Met Sarah bouwt André naar eigen zeggen een sterke klik op. Hoewel ze erachter zijn gekomen dat dit op vriendschappelijke basis is, sluit hij niet uit dat het tot meer kan uitgroeien in de toekomst. 'Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb', benadrukt hij nog eens.

Het is onduidelijk wat Dre precies bedoelt met een sterke klik. Monique gooit immers nog olie op het vuur door haar ex-verloofde het volgende te verwijten in haar statement: 'De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen, verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.' Daarmee doelt ze op de eerste relatiebreuk, waardoor André zijn relatie met Bridget bekend kon maken.

Wie is Sarah van Soelen?

Wie een blik werpt op het Instagram-account van Sarah ziet dat ze hard aan de weg timmert om influencer te worden. Het groeiende bereik van momenteel 47.000 volgers is in ieder geval reden genoeg om naar de Kamer van Koophandel te stappen en zich in te schrijven als influencer, wat betekent dat ze geld verdient met foto's die ze laat sponsoren.

Met haar foto's laat Sarah zien hoe belangrijk haar familie voor haar is. Zo schrijft ze dat ze veel van haar moeder, op wie ze als twee druppels water lijkt, houdt en deelt ze regelmatig liefdevolle kiekjes met haar broer en zus. Naast de vele foto's die ze maakt, laat Sarah zich ook graag zien op bewegend beeld. Zo schittert ze in onderstaande videoclip.

André en Monique zijn niet de enigen met een turbulente (knipperlicht)relatie. Story-hoofdredacteur Guido van den Aantrekker neemt deze relaties in onderstaande video onder de loep.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: BrunoPress/Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden