null Beeld

Dit is het nieuwe programma van Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff

Deins je niet terug voor wat hysterische televisie? Dan is het nieuwe programma van Chantal Janzen helemaal wat voor jou. Met beauty- en modegoeroes Leco van Zadelhoff en Fred van Leer gaat zij in een camper door Nederland om mensen mooi te maken. 

Eva Breda

Dat onthult Chantal Janzen in een interview met RTL boulevard.

Chantals beauty camper

Chantal Janzen presenteert al talloze programma's: The Voice, Chantal komt werken, Oh, wat een jaar, Holland's got talent. Maar binnenkort mag ze nóg een programma aan dat lijstje toevoegen. In Chantals beauty camper zal de presentatrice namelijk door Nederland toeren om mensen een frisse make-over te geven.

'Hysterisch'

"Het wordt een heel leuk programma", zegt ze zelf over het nieuwe concept. In haar Instagram Stories was al te zien dat ze samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer onderweg was voor opnames. "Met z'n drieën in een camper, het is hysterisch", laat Chantal weten.

Nederland mooier maken

Chantal omschrijft hoe ze samen met de beauty-expert en de modegoeroe mensen make-overs gaat geven in het programma. "We gaan Nederland een beetje mooier maken, een beetje helpen", laat ze weten.

Afwachten

De opnames zijn net achter de rug. Volgens Chantal waren die helemaal 'volgens de richtlijnen'. Helaas is het nog wel even afwachten wanneer het programma op televisie komt. "Het is pas over een tijd te zien", laat Chantal weten. Gelukkig komen er vanaf september weer talloze nieuwe seizoenen van leuke programma's op televisie. "Daar verheug ik me enorm op", zegt Chantal.

Fred van Leer lijkt geknipt voor het programma. Laatst gaf hij bij Libelles rubriek 'Wanneer heb je voor het laatst...?' al aan dat hij nog nooit een modeblunder heeft gemaakt! Kijk de hele video hier.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Rtlboulevard. Beeld: Brunopress.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden