null Beeld

Dit koppel hield hun zwangerschap 9 maanden geheim

Je ziet de ene na de andere spectaculaire zwangerschapsaankondiging op internet voorbij komen, maar dit koppel deed wel iets heel bijzonders. Tannan en Katie hebben namelijk gewacht met het brengen van het goede nieuws tot twee dagen voor de geboorte van hun kindje.

Demi Schoenmakers

Het Amerikaanse stel, dat al twee zoontjes heeft, wilden eerst wachten totdat ze wisten of het een meisje of jongen ging worden. Als je in dat stadium van de zwangerschap bent, is de kans op een miskraam al een stuk kleiner. “We hebben al twee miskramen gehad, terwijl we al met iedereen het nieuws hadden gedeeld dat we een kleine verwachtten”, vertelt moeder Katie aan ABC News. “Het was verschrikkelijk om daarna te moeten vertellen dat we niet meer in verwachting waren. Dat wilden we niet nog een keer meemaken.” Uiteindelijk besloten ze het geheim te houden totdat ze bijna ging bevallen.

Leugens om bestwil

Alleen een paar familieleden en vrienden die het dichtst bij ze staan wisten van de zwangerschap. Bepaalde mensen zie je dagelijks, dus dan kun je het moeilijk geheim houden. Maar de rest van familie, vrienden en kennissen had geen idee. Katie droeg natuurlijk veel loszittende kleding, maar Tannan geeft aan dat het best een lastige klus was om het voor iedereen geheim te houden. Het waren negen maanden vol leugentjes om bestwil. “We moesten veel smoesjes verzinnen waarom Katie bij een feestje er weer niet bij was”, legt Tannan uit. Daarnaast durven mensen het vaak niet te vragen of je zwanger bent, omdat ze bang zijn dat ze een blunder maken.

Niks verklappen

De ouders van vader Tannan wonen in Montana, een andere Amerikaanse staat, waardoor ze elkaar niet vaak zagen. Ze skypeten iedere week, maar lieten dan de buik van Katie niet zien en probeerden de focus op hun andere twee zoontjes te leggen. Bij toeval kwam Tannan's vader achter het goede nieuws. Hij was voor een zakenreis in Utah en het koppel kon het toen niet meer geheim houden, maar hij zou niks verklappen aan zijn vrouw.

In shock

Twee dagen voor de bevalling brengen ze Tannan's moeder het goede nieuws. Dit filmpje is helemaal viral gegaan. Ze is duidelijk verrast als ze de dikke buik van haar schoondochter ziet en slaat haar man omdat hij het al wel wist en haar niks verteld heeft. Wanneer ze erachter komt dat de baby al over twee dagen geboren wordt, gooit ze uit de verbazing de tas die ze vast had op de grond. Ze was totaal in shock.

Geweldig nieuws

"Wat was dat een geweldig nieuws. Ik was sprakeloos toen ik hoorde dat ze over twee dagen al zou bevallen", vertelt oma Carolynn. "Ik ben zo blij voor ze, aangezien ze een heftige tijd achter de rug hebben. Ik begrijp goed dat ze hebben gewacht met het brengen van het goede nieuws." Baby Saul is op 20 februari geboren.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Dit wil jij niet missen! Meld je aan voor de Daily Update!

LEES OOK:

Bron: KUTV.com. Beeld: KIJK

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden