null Beeld

Dit Nederlandse restaurant draait helemaal om nacho’s uit de oven

Nacho's uit de oven met gesmolten kaas, guacamole en crème fraîche, zijn hard op weg om de nieuwe bitterballen te worden. Heerlijk bij de borrel, op een terrasje in de zon of gewoon als avondeten.

Yasmine Esser

De Amsterdamse Matt Ruppert en Brooks Ballard zijn ook helemaal gek op nacho's. Daarom hebben ze een restaurant geopend dat compleet in het teken staat van het Mexicaanse gerecht.

Nacho-restaurant Amsterdam

Mocht je in Amsterdam zijn en trek krijgen in tortillachips extraordinaire, dan weet je dat je bij Parakeet aan het juiste adres bent. Dit is namelijk een heus nacho-restaurant.

Verse tortillachips

In totaal kun je bij Parakeet kiezen uit 4 verschillende nacho-schotels. 3 daarvan hebben langzaam gegaard vlees als ingrediënt. Bij nummer 4 krijg je in plaats van vlees, gekruide bloemkool. Alle gerechten worden geserveerd met zure room, salsa en kaassaus of gekruimelde kaas.

Overigens komen de chips niet gewoon uit een zakje. De nacho’s zijn gefrituurde maïstortilla’s die ze zelf ter plekke frituren. Verser kan niet.

Om je helemaal in Mexico te wanen, neem je er een Mexicaans biertje bij of een cocktail met tequila. Cheers!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Parool.nl. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden