null Beeld

Dít personage krijgt vanavond een dodelijk ongeluk in ‘GTST’

In 'GTST' lijkt alles perfect te verlopen rondom de bruiloft van Amir en Farah. Maar vergeten we de naam van deze serie niet? 

Faye Heijnis

Goede tijden, slechte tijden. Dus wanneer iets opvallend vredig verloopt, ligt ellende vást op de loer. Zo ook vanavond. (Spoiler alert!)

Gevlucht uit Afghanistan

In de GTST-aflevering van vanavond geven Amir en Farah elkaar eindelijk het jawoord. Eindelijk, want het was nogal een innerlijke strijd voor de uit Afghanistan gevluchte Amir die eigenlijk was gevallen voor Sjors, maar plotseling zijn lang verloren Afghaanse liefde voor de deur kreeg te staan. Gelukkig is Sjors er oké mee en is ze oprecht blij voor het koppel. Maar het geluk blijkt kortstondig.

Arme Farah...

Farah krijgt vanavond namelijk een dodelijk ongeluk. Om het nog een beetje spannend te houden, zullen we verder niet verklappen hoe of wat (tekst gaat verder onder de foto).

null Beeld

Bitterzoet nieuws voor Sjors

Actrice Zahra Lfil, die Farah speelt, heeft hiermee wel een heel korte verhaallijn van zo'n twee maanden gehad in de soap. De heftige gebeurtenis heeft natuurlijk ook invloed op Sjors (Melissa Drost), die in korte tijd een vriendschap heeft opgebouwd met Farah. Want wat betekent dit voor haar en Amir samen? Het enige wat hen al die tijd in de weg stond, was Farah. En heel cru gezegd, is dat probleem nu dus verholpen. Zullen ze hun liefde na verloop van tijd weer een kans geven, of is dat boek echt dicht?

Interview met Alkan

Wellicht laat Alkan Çöklü er iets over los in Libelle's exclusieve interview met de acteur, dat later vandaag verschijnt. Hou Libelle.nl én Libelle op Facebook hiervoor goed in de gaten!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: EndemolShine

GTST's Ferri Somogyi (Rick) heeft zijn vriendin op een speciale plek ten huwelijk gevraagd:

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden